Контрольна гра.
26 січня. 13.00. УТБ «Дніпро» (Придніпровськ). Манеж.
СК «Дніпро-1-U-21» – «Гірник» (Кривий Ріг) 0:0
СК «Дніпро-1-U-21» 1 тайм:  1. Макаровський, 27. Заєць, 14. Зайков (кап), 25. Жінчин, 3. Сидоренко, 8. Кіреєв, 7. Крилов, 11. Соловйов, 77. Ховайко, 17. Митченко, 9. Тяпкін. 2 тайм: 1.Веклич,20. Хижняк, 99.Майкл, 11.Макаці, 4.Францис, 15.Горілий,27. Литвиненко, 19.Домарацький,89. Віговский,87. Волинець,17. Митченко (7.Крилов,67).
Головний тренер: Олександр Поклонський
«Гірник»: 31. Черниш,22. Фетисов, 19.Соседко, 13.Голуб, 12.Сокол, 25.Григорик (кап), 95.Горват, 7.Бука,18. Яровой, 98.новачок, 11.Гоменко. 2 тайм: новачок – Попчук, Заіменко, новачок, Коцюмака, Шмат, новачок, Яровой, Пятов, Гвоздевич (кап), Кателін.
Головний тренер: Геннадій Приходько.
Попередження: Яровой (76), Францис (80).

Першим суперником дніпровської молодіжки у поточному міжсезонні став представник Другої ліги криворізький «Гріник», який посідає 4 місце у групі «Б» (10 перемог, 3 нічиї, 7 поразок, м’ячі 33-22 за підсумками перших двох кіл).  Тренерський штаб спортклубівців у стартовому складі виставив усіх тих, хто входив в обойму  команди минулої восени, плюс в опорну зону додався капітан команди U-19 Кіреєв.

У першому таймі дніпряни тривалий час виглядали активніше своїх більш досвідчених опонентів. Вже у дебюті зустрічі міг відкривати рахунок Крилов, але Данило не скористався шансом і пробив неточно у дальній кут. Дуже небезпечно з лівого флангу прострілювали Ховайко і Сидоренко, але кожного разу захисникам гірників вдавалося відводити загрозу від власних воріт. Двічі могли забити спортклубівці і після стандартів, але в обох випадках удари центральних захисників (спочатку Жінчина, а потім Зайкова) були неточними. За весь перший тайм гості створили тільки один по-справжньому гольовий момент, але колишній спортклубівець Гоменко, головою замикаючі навіс з правого флангу, не влучив у ціль з близької відстані. В іншому оборона дніпрян діяла дуже надійно, не дозволяючи суперникам якихось вільностей біля власних воріт.

У другому таймі господарі практично повністю оновили склад, залишивши тільки на вістрі атаки Митченка (в середині тайму його замінив Крилов). Плюс тренерський штаб переглянув можливості трьох потенційних новачків-легіонерів (двоє зайняли праву бровку, а ще один позицію у центрі захисту).  Звісно, що за таких умов господарям довелося більше налагоджувати взаємозв’язки на полі, а ігрова перевага перейшла до гірників. Невдовзі по перерві гостро пробивав Кателін – поруч із стійкою, а далі двічі надійно зіграв Веклич після ударів Пятова зі штрафного та Коцюмаки. Тільки в середині тайму дніпрянам вдалося вперше по серйозному потурбувати голкіпера суперника, коли удар зі штрафного завдавав Литвиненко.  Гості все одно діяли гостріше і створили ще декілька небезпечних моментів, але у завершальній стадії їх підводила неточність. З іншого боку був спірний момент у штрафному майданчику криворожан, коли було падіння Волинця, який здійснив прохід правим флангом, але арбітр там порушення правил не побачив. На 83-й хвилині Майкл виконував перспективний штрафний, але тут голкіпер гостей перевів сферу на кутовий, а вже у компенсований арбітром час Крилов таки проштовхнув м’яч у сітку воріт «Гірника»  після проходу Домарацького, але лайнсмен зафіксував офсайд.  У підсумку, достатньо змістовна і цікава гра завершилася нульовою нічиєю.

Пресслужба СК «Дніпро-1»