Чемпіонат U-21. 26-й тур.
8 травня. 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»
«Дніпро-1» — «Рух» 0:0 (0:0) 
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).
Асистенти арбітра: Денис Романов (Дніпро), Євген Данильченко (Луганськ)
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Ігор Покідько (Полтава)
«Дніпро-1»: Кінарейкін, Хижняк, Кіреєв, Заєць (кап), Сидоренко, Соловйов, Волинець, Шинкаренко (Матвеєв,70), Гора (Митченко,64), Тяпкін (Домарацький,72), Рубчинський (Лебедєв,83). Запасні: Хома, Бацман, Кононов, Жінчин,  Сорока.
Головний тренер: Олександр Поклонський.
«Рух»: Бабічин (кап), Харжевський, Слюсар, Лень, Роман, Дуда, Рудюк (Сапуга,46), Бучакчийський, Сологуб (Непейпієв,68), Карабін (Квасниця,46), Шостак (Рогачов,68). Запасні: Ледвій.
Головний тренер: Григорій Баранець.
Попередження: Сидоренко (30), Сологуб (41). Хижняк (57), Роман (58), Дуда (78), Сапуга (90+3).
На 14-й хвилині Тяпкін не реалізував пенальті (воротар).

У заключному матчі молодіжного чемпіонату країни (можна говорити про заключний матч навіть і в історії змагань, адже з наступного сезону цей турнір скасовується), суперником спортклубівців став львівський «Рух», який незалежно від результату матчу вже забезпечив собі бронзові нагороди першості, а з цим і путівку до Першої ліги ПФЛ наступного сезону. Дніпряни ж, у разі успіху, могли собі забезпечити остаточну п’яту сходинку у турнірній таблиці, тож, стосовно результату, господарів можна було вважати більш мотивованими.

Спортклубівці розпочали гру активніше, і вже на 13-й хвилині Волинець заробив пенальті, але з 11-метрової позначки кращий снайпер команди Тяпкін не зумів переграти свого колишнього партнера по команді, а зараз капітана молодіжки «Руха» Бабічина.

У подальшому перший тайм проходив за переваги спортклубівців, але без особливих загострень. У господарів можна згадати потужний удар Заєця у ближній кут, але Бабічин перевів м’яч на кутовий, а у гостей був шанс відкрити рахунок з дуже небезпечного штрафного, який арбітр призначив вже у компенсований до тайму час буквально на лінії карного  майданчику, але Карабін пробив вище воріт.

Вже на початку другого тайму команди обмінялися різкими атаками, але в обоз випадках удари були заблоковані захисниками. Далі гра продовжилася у тому ж руслі, що і до перерви: дніпряни володіли територіальною перевагою, намагалися більше атакувати, робили чимало флангових прострілів, але небезпечних моментів було украй мало: удар Сидоренка з вбивчої позиції знайшов ногу захисника, а Матвеєв після чергового навісу Заєця неточно пробив головою.

На 88-й хвилині мали шанс вирвати перемогу і рухівці, але тут вже спочатку дніпрянам на виручку прийшла стійка воріт, а з добиванням впорався Кінарейкін. Вже у компенсований арбітром час міг принести перемогу дніпрянам Кіреєв, але і його удар було заблоковано. У підсумку команда U-21 завершила виступи нульовою нічиєю.