СК «Дніпро-1» U-21 – «Нікополь» – 4:0 (2:0)

20 лютого. Придніпровськ. Контрольний матч

СК «Дніпро-1»: Зновенко, Заєць, Хижняк, Жінчин, Сидоренко, Кіреєв, Волинець, Ховайко, Шинкаренко, Домарацький, Гора

2 тайм: Макаровський, Кононов, Горілий, Бацман, Ніжник, Соловйов, Волинець, Лебедєв, Шинкаренко, Ховайко, Тяпкін

Голи: Шинкаренко, Волинець-2, Тяпкін

Паузу, що виникла через перенесення матчу проти «Олімпіка», резервісти «Дніпра-1» заповнили спарингом з «Нікополем». Гра пройшла за переваги підопічних Олександра Поклонського, які вже у першому таймі забили два м’ячі. Спочатку гол-красень вдався Владиславу Шинкаренку, який ударом із середньої відстані поцілив а дальню дев’ятку. А подвоїв рахунок Данило Волинець, який на лінії воротарського відгукнувся на простріл після проходу лівим флангом Кирила Ховайка.

Гості не відсиджувалися у захисті, намагалися діяти на зустрічних курсах, але їхні атаки великої небезпеки не становили. Те ж саме спостерігалося у другому таймі, коли наша команда майже повністю змінила склад. Але різниця полягала у тому, що тепер нікопольці частіше доводили контратаки до ударів. Утім, як і раніше, їм бракувало майстерності.

Індивідуальний хист, зі свого боку, проявили спортклубівці, до дій яких в обороні у тренерського штаба були серйозні претензії. У середині тайму обмін атаками ледь результативно не завершив Сергій Лебедєв, але влучив у стійку. А згодом у той же лівий кут все ж таки влучив Волинець. Данило хитнув у штрафному захисника та вразив дев’ятку. Ще більше збільшив різницю у рахунку Максим Тяпкін, якому за п’ять хвилин до кінця матчу технічно пробив низом.