СК «Дніпро-1» U-21 – «Перемога» – 6:0 (0:0)

3 березня. Придніпровськ. Контрольний матч

«Дніпро-1»: Веклич, Сидоренко, Жінчин, Сафронов, Заєць, Соловйов, Рубчинський, Білл, Домарацький, Тяпкін, Митченко

2 тайм: Веклич (Макаровський), Хижняк, Бацман, Горілий, Кононов, Матвєєв, Шинкаренко, Ярмолюк, Ховайко, Білл, Гора

Голи: Гора, Шинкаренко – 3, автогол, Білл

Посеред тижня відбувся контрольний матч молодіжного складу «Дніпра-1» проти земляків з друголігової «Перемоги». Суперник, що вдало виступив у першій частині сезону, взимку значно оновив та омолодив свої лави, і зараз різниця у класі між ним і спортклубівським дублем виявилася дуже відчутною.

Утім, в першому таймі господарі, що здебільшого володіли м’ячем, зрідка турбували воротаря суперників. Згадати можна удар Тяпкіна зі штрафного, постріл Домарацького – в обох випадках голкіпер відбивав м’яч у нижніх кутах, а також не доведений до акцентованого удару вихід сам на сам Митченка.

А ось в другому таймі посипалися голи. Розгром розпочав Гора, який відзначився ударом через себе. Хет-триком відзначився Шинкаренко, який двічі замикав простріли Гори і один раз Білла. Виблиснув технікою і сам бразилець, а ще один гол гравці «Перемоги» записали на власний рахунок, намагаючись перервати простріл Матвєєва.

Отримавши ігрову практику, підопічні Олександра Поклонського продовжують підготовку до матчу першості проти «Олександрії».