Чемпіонат U—21. 1 тур.
9 жовтня, 16:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
«Інгулець» — СК «Дніпро-1» 0:5 (0:4) 
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Асистенти арбітра: Володимир Жарий (Павлоград), Ярослав Трехліб (Дніпро)
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Ігор Покидько (Полтава)
«Інгулець»: 12. Логвін, 16. Сметанін, 3. Свирипа, 4. Низький, 5. Пелих, 6. Доценко (15.Донцов,46), 10. Іл. Цуркан (19. Ів.Цуркан,46), 17. Левчук (14.Каварма,46), 8. Ткаченко (20.Хоменко,46), 11. Кабаченко, 9. Борисов (18.Савченко,55).
Запасні: 1. Ярош.
Головний тренер: Ігор Хоменко
«Дніпро-1»: 1. Зновенко, 98.Сафронов (кап) (25.Жінчин,46) 14. Зайков, 27. Заєць, 15. Сидоренко (18.Кононов,46), 11. Соловойов, 9. Тяпкін, 89.Полонський, 77. Ховайко (21.Віговський,73), 7. Шинкаренко (23. Домарацький,70), 87. Ярмолюк (44. Лебедєв,46).
Запасні: 71. Макаровський, 4. Сорока, 15. Бацман.
Головний тренер: Олександр Поклонський
Голи: Шинкаренко (2), Ярмолюк (27, 28, 36, з пенальті), Полонський (72).
Попередження: Пелих (9), Іл.Цуркан (38), Шинкаренко (57), Ів.Цуркан (85).

Гра розпочалася дуже вдало для дніпрян. Не пройшло і двох хвилин, як номінальні гості, котрими на базі у Придніпровську у зустрічі з «Інгульцем» були спортклубівці, відкрили рахунок. Дніпряни застосували пресинг у штрафному майданчику суперника, і після перехоплення м’яч опинився у Полонського, який чітким пасом вивів на удар Шинкаренка, а тому тільки і залишалося влучити у напівпорожні ворота. Спортклубівці продовжили діяти дуже активно і невдовзі Пелих зупинив черговий прохід Полонського ціною жовтою картки перед самою лінією штрафного майданчику, а зі стандарту Сафронов, що вивів команду с капітанською пов’язкою, могутнім ударом влучив у хрестовину. На 17-й хвилині після дуже гострого проходу Заєця м’яч опиняється у Ховайка, який цілком міг і бити, проте Кирило вирішив зробити простріл і момент було втрачено.

Було у дніпрян і кілька небезпечних стандартів, які намагався ударами завершити Зайков, але у першому випадку він трохи не дотягнувся до м’яча, а у другому пробив повз цілі. Коли ж перший тайм перетнув свій екватор, то власну майстерність продемонстрував Єгор Ярмолюк, який оформив дубль буквально за одну хвилину. Спочатку він підібрав м’яч після того, як до кінця поборовся Полонський, і обігравши кількох захисників, Єгор влучно пробив повз голкіпера. А у наступній атаці Ярмолюк головою замкнув навіс з флангу Шинкаренка – 3:0!

Дніпряни продовжували тиск і тепер героєм штрафного майданчику при стандартах стає Сафронов. Спершу капітан команди головою пробив під поперечину, і голкіпер з великим трудом перевів м’яч на черговий кутовий, але після його подачі того ж Сафронова завалили у карному майданчику, і Ярмолюк з пенальті оформлює хет-трик. Ще у першому таймі спортклубівці мали шанс забити і п’ятий гол, але Логвін врятував свою команду після ударів Ховайка і Сидоренка, а третій гольовий асист Полонського було скасовано, адже перед цим він випустив м’яч за лицеву лінію.

Зробивши результат у першому таймі, в перерві тренерський штаб дніпрян провів одразу три заміни, відправивши відпочивати і автора хет-трику Ярмолюка і найдосвідченішого гравця команди Сафронова, натомість надавши ігровий час зовсім юним Кононову і Лебедєву. В цілому на грі це не відобразилося – спортклубівці продовжили мати велику ігрову перевагу, але тепер, певний час, м’яч ніяк не хотів йти у ворота суперника, хоча моменти були і у тих же Кононова з Лебедєвим, і у Полонського.  Та все ж таки на 72-й хвилині Полонському таки вдалося до двох результативних передач додати і забитий гол, влучно пробивши у нижній кут після скидання Ховайка. Отже, розгромна перемога дніпрян – 5:0!

Пресслужба СК «Дніпро-1»