Молодіжний склад «Дніпра-1» розпочав тренування паралельно з основним. Пройшовши медобстеження, підопічні Олександра Поклонського розпочали працювати на базі. У програмі – бігова робота, тренажерна зала та, звісно, ігрові вправи. Спочатку традиційно буде закладено фундамент підготовки, а потім настане час контрольних матчів.

Й без того юний склад дубля ще більше омолодився. Було прийнято рішення розлучитися з декількома гравцями: Кулінічем, Нечистенком, Глєбіним, а Карповського перевели до U-19. У той же час шанс піднятися на сходинку вище отримали вихідці з юніорського складу: Кірєєв, Віговський, Жинчін. Переглядають і трьох футболістів з обласної команди «Легіонер».

Не виключено, що протягом зборів у дублі перевірятимуть також інших футболістів з U-19. А поки наявна група гравців набирає форму та готується до участі у Кубку Єдності. Спочатку запланований контрольний матч проти криворізького «Гірника» 26 січня, а у рамках турніру «Дніпро-1» зіграє з молодіжкою «Зорі» (31 січня), «ВПК-Агро» (4 лютого), запорізьким «Металургом» (7 лютого) та «Вікторією» (11 лютого).