Чемпіонат U-21. 15-й тур.
26 березня. 15:30. Щасливе. «Княжа-Арена»
«Олімпік» — СК «Дніпро-1» 0:1 (0:1)
Арбітр – Олексій Деревінський (Київ).
Асистенти арбітра – Володимир Коротін, Віталій Скобля (обидва – Київ).
Четвертий арбітр – Крістіна Козорог (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу – Сергій Цимбал (Житомир)
«Олімпік»: 1. Пацкан, 15. Касабуцький, 3. Аніч, 18. Андрійченко, 4. Давиденко, 27. Шишкин, 6. Островерх (к), 19. Громенко (21. Щербатюк,70, 9. Сарбей.84), 5. Ковтун (17. Чижик,53), 11. Бороденко, 16. Могіль.
Запасні: 12. Живиця, 20. Мазур,
Головний тренер: Віктор Курята.
«Дніпро-1»: 1. Макаровський, 4. Горілий, 25. Жінчин, 17. Кононов, 27. Заєць (к), 11. Соловйов, 8. Рубчинський (15. Хижняк,61), 77. Ховайко (9. Тяпкін, 83), 19. Домарацький (20. Бацман,61), 7. Шинкаренко (99. Бутіч, 90+1), 87. Гора (89. Лебедєв, 78).
Запасні: 71. Кінарейкін, 14. Копил.
Головний тренер: Олександр Поклонський.
Попередження: Аніч (53). Вилучення: Жінчин (20, фол останньої надії)
Голи: Шинкаренко (7).

Стартовий склад дніпрян відчув суттєвих змін у порівнянні з попередньою грою. Одразу два постійних виконавці СК «Дніпро-1» – U-21 отримали виклик до молодіжної збірної України – це Мирослав Зновенко та Єгор Ярмолюк, а крім них до складу команди Руслана Ротаня потрапив і Арсеній Батагов, який останні офіційні матчі проводив саме за молодіжну команду дніпрян. Крім того не було у складі дніпрян новачків-бразильців та Сафронова, які зараз готуються до чергового туру у складі основної команди «Дніпра-1».

Не дивлячись на такі суттєві кадрові втрати дніпряни все одне залишалися фаворитами двобію, адже «Олімпік» замикає турнірну таблицю молодіжної першості, набравши тільки 4 очки у попередніх 17 матчах чемпіонату (4 нічиї, 13 поразок, за загальної різниці м’ячів 11-61). І  вже у дебюті матчу спортклубівці відзначились швидким голом – після проходу Ховайка м’яч опинився в ногах у Шинкаренка і той влучно пробив у нижній кут. Проте, повністю контролюючі гру, дніпряни самі собі склали проблеми вже у середини першого тайму – Жінчин отримав пряму червону картку за фол останньої надії, і таким чином дніпрянам довелося грати у меншості півтори тайми.

Але навіть гра 10 на 11 не сильна вплинула на дії команд. Ще у першому таймі спортклубівці мали принаймні три вбивчих моменти, щоб збільшити рахунок, але Домарацький з близької відстані влучив у поперечину, Гора пробив поруч із дальньої стійкою, а Ховайко з лінії карного  майданчику відправив  м’яч в руки воротарю.

Мало що по грі змінилося і після перерви – навіть у меншості гості мали ігрову перевагу. Вже на початку тайму Домарацький метрів з 22-х пробив поруч із стійкою, а ще за кілька хвилин Кононов з тієї ж відстані завдав удару у руки воротарю. Ще більш небезпечно біля воріт господарів було після того, як другий тайм сягнув свого екватору. Спочатку Шинкаренко не зумів переграти голкіпера після виходу сам на сам, а в іншому моменті черговий стандарт у виконанні Шинкаренка Хижняк завершив ударом головою повз воріт з близької відстані. Ну а що завадило забити з метру від порожніх воріт Кононову, навіть не відповість і він сам.  При цьому господарі взагалі нічого не зуміли запропонувати для важкої роботи Макаровському. У підсумку матч закінчився мінімальною перемогою спортклубівців.