Менше, ніж півтора місяці, минуло від останнього осіннього матчу «Дніпра-1», і ось настав час готуватися до другої частини сезону. Нагадаємо, що розпочнеться вона для нашої команди двома матчами Ліги конференцій УЄФА проти кіпрського АЕКа 16 та 23 лютого.

Сьогодні основна частина гравців, тренерського штабу та персоналу транзитом через Кошице та Відень вирушили до Туреччини, де відбудуться два тренувальні збори команди. У Белеку до українців долучаться легіонери, і від завтрашнього дня розпочнуться тренування. У таборі спортклубівців перебуватимуть:

воротарі Макс Валеф, Валерій Юрчук, Владислав Рибак, Яків Кінарейкін, Орест Костик

захисники Володимир Адамюк, Олександр Сваток, Едуард Сарапій, Сергій Логінов, Габріель Гомес, Яніс Амаш, Євген Пасіч, Еміліано Пуріта, Микита Кононов, Богдан Порох

півзахисники Руслан Бабенко, Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк, Олександр Назаренко, Сергій Горбунов, Володимир Танчик, Валентин Рубчинський, Домінго Бланко, Ігор Когут, В’ячеслав Танковський, Євген Підлепенець, Єгор Клименчук

форварди Артем Довбик, Максим Прядун

У якості новачка «Дніпра-1» на збори вирушає Євген Пасіч – про його перехід з «Вереса» ми повідомляли декілька днів тому. На перегляді перебуватимуть гравці «Металіста» Орест Костик, Богдан Порох, В’ячеслав Танковський, Євген Підлепенець, Єгор Клименчук та Максим Прядун. Відзначимо поступове відновлення після травми Еміліано Пуріти, а от Валерій Лучкевич ще проходитиме реабілітацію окремо.

У той же час не буде у команді Габріеля Бузанелло та Артема Громова. СК «Дніпро-1» дякує їм за гру та бажає успіхів у подальшій кар’єрі.

Підготовка в Туреччині буде розбита на два етапи: з 8 по 21 січня та з 25 січня по 7 лютого. На зборах запланована низка контрольних матчів:

15 січня. «Дніпро-1» – «Динамо» (Тбілісі, Грузія)

16 січня. «Дніпро-1» – «Пахтакор» (Узбекистан)

20 січня. «Дніпро-1» – «Ракув» (Польща)

21 січня. «Дніпро-1» – «Копер» (Словенія)

29 січня. «Дніпро-1» – «Сутьєска» (Чорногорія)

2 лютого. «Дніпро-1» – «Мура» (Словенія)

7 лютого. «Дніпро-1» – «Ауда» (Латвія)

Плануються прямі трансляції цих зустрічей.