Серед журналістів, які завітали на відкрите тренування команди, був і непересічний представник мас-медіа. До нас звернувся зовсім юний блогер. Артемію Мількевичу лише 11 років, але він йде у ногу з часом і створює контент у соцмережах. Ми відгукнулися на прохання, і хлопець отримав змогу потрапити на тренування «Дніпра-1» як справжній журналіст. Він знімав інтерв’ю та відео, робив фото. Тепер на його сторінці https://www.instagram.com/sc_dnepr_1/ з’являться нові цікаві дописи.

Звичайно, не обійшлося і без бонусів, причому обопільно приємних. Артемій приніс власноруч створений плакат, на якому зібрав автографи гравців та тренерів; у відповідь же отримав від капітана спортклубівців Сергія Кравченка командний постер. А перед тим, як сфотографуватись з усією командою, юний вболівальник побажав успішної гри проти «Олімпіка»: «Бажаю перемоги та гарної гри. Так, здобути результат може й не вийти, але ви завжди маєте грати гідно».

Футболісти такі слова зустріли оплесками, а один з тренерів «Дніпра-1» Сергій Дірявка порівняв їх навіть з установкою на гру.

– Футболом я захоплююсь два роки, – розповів нам в інтерв’ю Артемій Мількевич. – А останні 7-8 місяців вболіваю за «Дніпро-1». Батько взяв мене на матч проти «Динамо» – так і розпочався мій рух з «Дніпром-1».

– Як ти почав вести свою сторінку?

– Це спало на думку зовсім нещодавно. Якось просто зробив фото з футболістами: Папою Гуйє, Кравченком – та виклав їх в Інстаграм. Мені сподобалось, і я продовжив це робити. Окрім фото, почав знімати відео. Хочу сам стати футболістом. І, звичайно, надалі розвиватиму сторінку.

– Що б ти побажав улюбленій команді?

– Тільки вперед, тільки перемог. Ніколи не здавайтеся, не зважаючи ні на що!