Невен Джурасек вийшов в останніх матчах на помітні ролі на полі. Він діяв дуже ефективно, а в матчі з «Вересом» відзначився не лише великим обсягом непомітної, але важливої роботи, а й здійснив ефектний передгольовий прохід.

– В останніх декількох матчах команда демонструє непогані результати. Задоволені?

– Звичайно, нас тішать перемоги. Вигравати – це найголовніше, і я сподіваюсь, що ми будемо робити це далі і продовжимо вдалу серію.

– У минулому матчі чемпіонату ти отримав нагороду кращому гравцю матчу. Справді вже відчуваєш себе комфортно у команді? Адаптація вже завершилась?

– Так, відчуваю себе більш зручно, ніж декілька матчів тому. Але, гадаю, це нормальна ситуація, і, так, адаптацію вже завершено. Мені комфортно, і я чекаю наступного матчу.

– У кубковому матчі була ротація складу. Як почувався, виходячи на заміну?

– Коли я залишаюсь на лавці, як і бідь-який інший гравець, готовий завжди допомогти команді. Вважаю, головне для команди, аби усі 20-22 гравці були налаштовані на перемогу, були об’єднані. Це головний шлях до успіху.

– «ВПК-Агро» також з нашої області. Відчув, що це є дербі або не зовсім?

– Насправді, не знаю (посміхається). Хлопці казали, що це дербі, і я відчував певну напругу. Це добре. Мені подобаються дербі і напружені матчі. Щасливий, що ми перемогли.

– Після кубкової перемоги настав час дивитися вперед – у матч проти «Зорі»…

– Ми очікуємо дуже й дуже важкий матч. «Зоря» – хороша, кваліфікована команда. Вони багато високо пресингують, тож гра буде непростою. Але ми готові. Наразі перебуваємо попереду них у турнірній таблиці; вони приїжджають на «Дніпро-Арену», і, гадаю, ми можемо довести, що є кращою командою, та перемогти.