Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 8-го туру національної Прем’єр -ліги. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і рівненським «Вересом», який відбудеться у суботу, 18 вересня на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Ігор Пасхал з Херсону.

Для спортклубівців цей рефері найнезручніший з історичної точки зору – п’ять разів він раніше працював на матчах за участю СК «Дніпро-1» і в усіх перемогу святкували суперники дніпрян: Кубок України – «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:2, УПЛ – «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:2, «Олександрія» – «Дніпро-1» 4:1, «Минай» – «Дніпро-1» 3:2, «Динамо» – «Дніпро-1» 2:0. У цих матчах Пасхал показав дніпрянам 16 жовтих карток і дві червоні, а суперникам виніс тільки 9 попереджень. Двічі він призначав пенальті на користь спортклубівців, і одного разу у ворота дніпрян і усі удари було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть чернігівські лайнсмени – Денис Марченко і Руслан Єрмоленко. Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко з Одеси. Спостерігач арбітражу – киянин Ігор Ярменчук

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Сергій Бойко з Київської області, асистент ВВА – Семен Шлончак з Черкас, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київщини.