Чемпіонат U-19. 15-й тур. 26 березня. 18:00. Щасливе. «Княжа-Арена»

«Олімпік» — СК «Дніпро-1» – 2:2

Арбітр – Андрій Вербецький (Одеська обл.). Асистенти арбітра – Іван Чернишов (Слов’янськ), Артем Куценко (Одеса).

Четвертий арбітр – Олексій Бородавка (Київ)

Спостерігач арбітражу – Сергій Соботюк (Київ)

Олімпік: Живиця, Олійник, Загладько, Березанський, Базілєєв (Мазур, 75), Шут, Баранюк, Осадець (Андрійченко, 72), Іродовський (Железняк, 90), Пресич (Голуб, 84), Демиденко (Диянчук, 90+2)

Запасні: Горбатюк

Головний тренер – Ігор Єрмаков

СК Дніпро-1: Веклич, Чалий (Гудов, 66), Файдор, Попов, Бойко, Матюшенко, Мисляй (Копил, 46), Свистун, Янюк (Бутіч, 46), Кравченко (Лебедєв, 46), Кобельчук (Ківінда, 65)

Запасні: Архипчук, Овсяннік, Кононов

Голи: Іродовський (55, 60), Свистун (83), Лебедєв (87)

Попередження: Загладько (13), Базілєєв (18), Янюк (45), Попов (74), Баранюк (90+2), Голуб (90+3)

Вилучення: Загладько (69, друге попередження)

Драматичним вийшов перенесений матч юнацької першості між Олімпіком та Дніпром-1. Наша команда, пропустивши двічі, в останню десятихвилинку відігралася та здобула нічию.

Перший тайм був зовсім невидовищним. Єдиний момент на дві команди створили якраз спортклубівці – не пощастило Свистуну, який зі штрафного влучив у поперечину.

Гра вибухнула у другому таймі. Іродовський з інтервалом у п’ять хвилин двічі поцілив здалеку у той самий нижній кут. Це змусило нашу команду кидати в атаку всі наявні сили та йти майже ва-банк. Можна було б сказати, що спортклубівцям допомогло вилучення центрального захисника Загладька, але ж після цього господарі ще більше сконцентрувалася на захисті, і пройти його було ще важче.

Надія зажевріла на 83-й хвилині, коли після флангового проходу Бойка на лінії воротарського майданчика добре зорієнтувався Свистун. А ще за декілька хвилин рахунок зрівнявся! Тепер зліва ситуацію загострив Матюшенко, а влучний удар вдався Лебедєву.

Останні хвилини пройшли на зустрічних курсах. Дніпро-1 намагався вичавити із ситуації максимум, а господарям було прикро втрачати перемогу після двох забитих м’ячів. Пристрасті були на максимумі, але жодна з команд більше не забила.