Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер прокоментував підсумки переможного матчу проти ковалівського «Колосу» (2:1):

– Ваші враження від сьогоднішнього матчу?

– Ми провели сьогодні два різних тайми. До перерви у нас не було десь концентрації і збірності, через що дали багато шансів відзначитись команді суперника – вони забили гол, а могли забити ще більше. У першому таймі наші хлопці не були схожими на себе. Ми не можемо так виходити на гру і одразу спочатку матчу припускатися стількох помилок, а повинні бути зібраними, сконцентрованими і агресивними. А те, що було у першому таймі, то якийсь дурдом був. Але у перерві ми переговорили і у другому таймі команда вийшла із іншим настроєм – бігла вперед і не дала щось зробити супернику біля власних воріт. Найголовніше було, коли вже ми заб’ємо другий м’яч. Хлопці у цьому плані молодці – вони терпіли до кінця і були нагороджені цим голом. Дуже важлива для нас перемога. Тепер будемо рухатися далі і готуватися до наступних матчів.

– В якому стані Гуцуляк?

– У нього зараз пошкодження і будемо чекати на його скоріше відновлення, адже це важливий для нас гравець.

– Чи встигне він ще зіграти у цьому сезоні?

– Зараз у нас день паузи, після чого подивимося на його динаміку відновлення. Якщо буде краще, то звісно, будемо його чекати вже у наступному матчі, а якщо він відчуватиме якийсь дискомфорт, то ми, звичайно, не станемо ризикувати його здоров’ям.

– Чи слідкуєте ви за результатами «Шахтаря», або відштовхуєтесь тільки від своєї гри?

– Звісно, що ми дивимося на свою гру, що нам треба покращувати, де у нас є проблеми.  «Шахтар» грає у свою гру і нам немає сенсу за цим слідкувати.