Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер відповів на запитання журналістів на післяматчевій пресконференції:

– Ви вже неодноразово грали із АЕКом. Наскільки змінилася команда? І здалося, що в кінці матчу ви заміни робили досить хаотично.

-Ми розуміли, що суперник буде нас пресингувати, вони будуть розкриватися, бігти вперед, а ми за рахунок контролю м’яча станемо створювати собі простір і атакувати. Щодо замін, то вони не були хаотичними. Чому ви рішили, що вони такими були? Нормальні були заміни. Треба було підсилити гру, коли ми вже програвали – випустили агресивного Когута і швидкого Назаренка вперед. Думаю, що це були рівноцінні заміни, тому що було пошкодження у Довбика, а Піхальонок вже набігався під кінець матчу, тому треба було їх замінити і випустити свіжі сили у гру.

– Як би ви оцінили гру новачків команди – Пеглоу і Хайнера?

– Я не можу сказати, що вони погано зіграли. Звісно, що це нові гравці, котрі з нами не дуже давно і вони ще притираються до колективу і нашої гри. Їм потрібно буде зрозуміти наші принципи. Вважаю, що далі буде краще.

– АЕК виграв вже черговий матч у української команди. На ваш погляд це так впав рівень українських команд?

– Я не скажу, що впав рівень. Зараз ми з ними зустрічалися, коли суперник знаходиться, як кажуть в сезоні, має безпрограшну серію і в цілому дуже добре виглядає. Ми не грали офіційних матчів дуже давно, тому грати перший матч проти такого суперника було досить тяжко.