Автор голу у ворота киян півзахисник СК «Дніпро-1» Олександр Назаренко дав інтерв’ю після матчу проти «Динамо»:

– Олександре, твій гол, здається, просто приголомшив суперника.

– Так вийшло (посміхається). Залишився наодинці з Караваєвим, а наш головний тренер вимагає обігравати суперника у таких ситуаціях. Прибрав м’яч, пробив і вийшло, що красиво влучив у ціль. Можливо, це була і випадковість (посміхається).

– Чого сьогодні не вистачило, щоб здобути очки?

– Навіть не знаю. Можливо, якогось везіння. Самі бачили, який безглуздий ми перший гол пропустили, коли м’яч відскочив від свого гравця у стійку і залетів у ворота. А другий гол теж такий – м’яч після удару відскочив до Циганкова, а той вже влучно пробив.  Пропустили два голи не дуже закономірні, тож, вважаю, що ми сьогодні стовідсотково заслуговували на нічию.

– Наскільки складно було грати на слизькому полі?

– Та нормально гралося. Усі футболісти були в рівних умовах, тому, можливо, і супернику було дещо незручно. А так, взагалі, була нормальна футбольна погода.

– Наскільки команду заряджають післяматчеві промови головного тренера команди?

– Звичайно, заряджають. Тренер нас постійно мотивує, кожен день, на кожному тренуванні, у нього дуже багато енергії. Тренер нас любить, і ми це бачимо, тому прагнемо виправдати його надії. Намагаємося виходити і перемагати у кожному матчі.

– На твій погляд, команда додала з приходом Ігоря Йовічевіча?

– Гадаю, що так. Навіть, впевнений у цьому.

– Олександре, якщо казати особисто про тебе, що змінилося за цей місяць в твоїй грі, адже зараз ти постійно на виду – і граєш, і забиваєш?

– Складно відповісти на це питання. Можливо, ставлення нового головного тренера… Він просто каже: виходь і роби свою справу на полі.

Пресслужба СК «Дніпро-1»