Головний тренер молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександр Поклонський прокоментував результат спарингу проти краматорського «Авангарду» (2:2):

– Наша підготовка повністю спланована і результат у сьогоднішньому матчі для нас був абсолютно не важливий. Головне для нас було побачити, як хлопці виглядають функціонально. В цілому, грали досить непогано, але в кінці матчу вже видно було, що втомилися, адже по два повних тайми хлопцям ще зарано грати. Проте усе це у нас і було заплановано. В принципі і самою підготовкою, і сьогоднішньою грою я задоволений. Звичайно, нам ще багато є над чим працювати, але попереду ще буде збір, так що на ньому ми усе це підтягнемо.

Щодо спарингів, то у нас тут також все розписано. Зараз ми закінчили перший збір, у нас попереду три вихідні і 27 січня ми збираємося знову. 29 січня зіграємо з «ВПК-Агро», а після цього ще зустрінемося із «Нікополем» і запорізьким «Металургом». Остання гра буде 5 лютого і на цьому фактично буде завершено другій збір, адже до відновлення чемпіонату залишиться тиждень.

Пресслужба СК «Дніпро-1»