Незважаючи на негативний результат головний тренер молодіжки «Дніпра-1» Олександр Поклонський після матчу у роздягальні сказав хлопцям, що йому ні в чому їм дорікнути.

– Такі матчі є корисними для зростання гравців?

– Так, граючи вдесятьох, отримали хороший досвід. Вважаю, що й у меншості могли зрівняти рахунок. Претензій до хлопців немає, адже в таку погоду важко грати, тим більше вдесятьох проти непоганого суперника. Немає претензій і за самовіддачею. Могли б краще моменти реалізовувати, але молодим футболістам ще треба працювати над своєю майстерністю.

– У тому-то й річ, що навіть у меншості створили не менше моментів, ніж суперник…

– Останнім часом ми дійсно не можемо забити, навіть маючи перевагу. Це було сьогодні, і це було у минулому матчі. А коли не забиваєш одну гру, другу, починається нервовість. Треба працювати.

– З чим пов’язаний такий бурхливий початок матчу? Чого було більше: занадто налаштувалися чи то арбітр був дуже суворим?

– Гадаю, після гри з «Десною» хлопці, звичайно, хотіли проявити себе якнайкраще. Та й не було там нічого такого занадто грубого. Можна й не давати було картку. Був ігровий момент. Суддя вирішив інакше. Команда вийшла на гру з дуже непоганим настроєм, бажанням перемагати. Це – футбол, і без підкатів, боротьби не буває. Так, Шинкаренко вже зрозумів, що підвів команду. Маючи картку, треба думати і грати обережніше та надійніше. Нічого, буде вчитися на цьому.

Пресслужба СК Дніпро-1