Післяматчеве інтерв’ю головного тренера молодіжного складу «Дніпра-1» Олександра Поклонського.

– Що відчули, коли побачили стартовий склад «Десни»?

– Те, що нікого не треба лякатися. Навпаки, цікавіше грати буде проти команди з п’ятьма гравцями основи. Про це й сказав хлопцям.

– Реакція на це команди у грі вам сподобалася?

– Напевно, це дало якийсь поштовх команді, аби краще налаштуватися. Гра стала цікавішою. І вважаю, що хоч ми й пропустили, у першому таймі моментів створили більше.

– У чому треба було додати після перерви, аби здобути переможний результат?

– Треба було швидше грати в атаці, тому що все в нас було якось повільно. Ніби й контролювали м’яч, але не вистачало швидкості та агресії. Треба було увімкнути швидкість – і щоб м’яч рухався швидше, і самим більше переміщуватись.

– Після тривалої перерви забив Гора. Наскільки це є важливим для нього та для команди?

– Для нас є важливим будь-який гол, незважаючи на ім’я того, хто забив. Гора – забивний хлопець, але останнім часом не виходило забити. Якщо таке трапляється, зникає впевненість, тому і йому особисто цей м’яч мав значення. Його гол вплинув і на хід гри – ми зрівняли рахунок та змогли її переламати.

– І у першому колі, і сьогодні створили купу моментів. Не приходили думки про якусь містику?

– (посміхаючись) Скільки ми з ними граємо, завжди контролюємо гру, маємо купу моментів, але то програємо, то внічию зіграємо. І у першому колі просиділи на їхніх воротах, але не змогли забити. Так, з’являлись різні думки, але намагався їх гнати подалі. Містика – це все нефутбольне. Треба зважати більше на власну гру.