Післяматчевий коментар головного тренера молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександра Поклонського:

– Ми знали, з ким граємо. Стільки вже настраждалися від цієї команди, і сьогодні налаштувалися помститися. Дуже бажали перемогти, аби перервати негатив, який отримували від «Олександрії» протягом останніх років. Гадаю, це вийшло. Хлопці напередодні свята грали з гарним настроєм і все виходило. Іноді буває, що створюємо багато моментів, але не забиваємо. Сьогодні ж все співпало – напевно, був наш день.

– Наскільки важко або легко було вписати у дії команди велику групу гравців, яку дали з першої команди безпосередньо на гру?

– Батагов грав у нас і знає наші вимоги. Білл теж вже призвичаївся. Вагнеру особливо пояснювати нічого не треба – він футбольний хлопець. Ми обговорили, як грати при обороні, при атаці, куди зміщуватися – він все схопив. Вони – футболісти хорошого рівня і все розуміють.

– Дуже сподобалося, як присутні на трибунах привітали з голом Валентина Рубчинського. Його удару з пенальті аплодували більше, ніж м’ячам з гри…

– Так, всі знають, як багато він страждав за останні два роки. Дуже хотілося його підтримати, і сьогодні випав шанс йому забити. Це важливо для впевненості. Він теж був у нас раніше, все знає – йому просто треба набрати форму. При цьому з ним слід поводитися обережно, не квапитися. Настільки тривала перерва не минає безслідно. Треба потихеньку його підводити, аби він відчув впевненість. Добре, що він забив пенальті, а потім ще з гри.