Головний тренер молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександр Поклонський прокоментував підсумку матчу проти столичного «Динамо»:

– Сьогодні продовжилася тенденція того, що команда показує хорошу гру, і тепер залишається чекати на позитивний результат?

– Так, але нам вже мало однієї якісної гри, нам потрібна і гра, і результат. Скажу, що навіть у сьогоднішньому матчі ми цілком мали шанси зіграти і у нічию, і ми її заслуговували. Але знову таки, індивідуальні помилки у матчах з такими командами, як «Динамо», і приводять до голів у власні ворота. У суперника дуже хороша команда, в якій грають фактично усі збірники. До перерви вони виглядали свіжіше і діяли швидше, але вже у другому таймі ми повністю володіли і територіальною перевагою, і моменти створювали. Можливо, у нас і не було стовідсоткових нагод, але все одно шанси відзначитись у хлопців сьогодні були.

– В чому саме причина того, що команда невдало провела перший відрізок у матчі? Щось з психологією пов’язано?

– Все так. Усі ці нюанси гри молоді футболісти вже придбають з часом. Перші п’ять хвилин команда почала непогано працювати з м’ячом, але потім відбувся якийсь надлом. Суперник провів різку контратаку, після чого команда трохи злякалася. Тут все від психології залежить. Треба вже вчитися і з такими командами грати і не боятися, а ми у цьому ще відстаємо.

– Ярмолюк – 2004 року народження, Кононов, Лебедєв і Гора – 2003-го. Перспектива є?

– Звичайно, є. Я і кажу про те, що у нас наймолодша команда серед тих, хто грає в першості U-21. У того ж «Динамо» тільки один гравець в основі молодіжного складу 2003 року народження, а інші на рік-два старші. Є у нас хороше підсилення, і ми взяли хлопця з U-19, адже раніше ми за ним стежили. Сьогодні ми не наважилися того ж Гору ставити одразу у стартовий склад, адже йому було б непросто у психологічному сенсі. Але на нього та інших хлопців можна розраховувати у майбутньому – у них є хороший потенціал.

Пресслужба СК «Дніпро-1»