Після останнього матчу молодіжного складу «Дніпра-1» головний тренер команди Олександр Поклонський в експрес-режимі підбив підсумки.

– Останній матч чемпіонату вдався так, як планували та бажали?

– Не так. Ми бажали перемогти, аби в останньому матчі вирішити завдання, яке самі перед собою поставили – посісти п’яте місце. А тепер доводиться чекати, як зіграють конкуренти (згодом з’ясувалося, що «Ворскла» перемогла та обійшла «Дніпро-1» – прим.авт.). Це не головне – ми просто бажали якомога вище піднятися у таблиці. Що стосується гри, то вона була рівною. У першому таймі, можливо, були краще, а у другому таймі «Рух» на контратаках діяв гостріше. Не вистачало нам сьогодні завершення.

– У житті молодіжного складу «Дніпра-1» минуло два роки. Перший був важким, другий вийшов цікавішим. Наскільки гравці зросли, як оцінюєте прогрес команди, та що буде далі?

– Прогрес очевидний. У минулому році ми теж грали непогано, але забагато пропускали та у багатьох випадках поступалися не за грою. Вважаю, і футболісти стали сильнішими. Можна було б у цьому чемпіонаті поборотися і за третє місце, якщо б раніше повірили у себе. Ключовими у цьому плані стали ігри проти «Руху» та «Динамо». Якщо б взяли там очки, могли б боротися за третє місце. Можна додати ще матч у Полтаві. В цілому, друге коло ми провели добре, я задоволений хлопцями – вони почали втілювати на поле те, що ми від них вимагаємо. Демонстрували більш зрілий футбол, комбінаційний, створювали багато моментів. Так, чимало знову пропускали, але забили багато, створювали дуже багато моментів.

Ще не знаю остаточно, що буде далі. Зрозуміло, що більшість гравців змушені будуть піти. Залишить клуб група гравців 2001 року народження. Так, у новому чемпіонаті U-19 матимуть змогу грати декілька старших гравців, але їм самим треба переходити на інший рівень. Хтось залишиться, когось віддадуть в оренду, когось залучать до першої команди, але більшість піде.