Головний тренер молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександр Поклонський відповів на запитання клубної пресслужби після переможного гостьового матчу проти ПФК «Львів» (2:1):

– В цілому, у першому таймі ми дуже добре грали, створили багато моментів, мали шанси забити більше голів. Ми і у перерві так налаштовували хлопців, щоб продовжували грати у тому ж ключі, але, мабуть, вони трохи втомилися. Можливо тут і стан в’язкого поля на це вплинув. Команда почала припускатися елементарних помилок, і вже на перший хвилині тайму ми ледве не пропустили гол, через що і пішла у команди нервовість. А коли ще і у суперника відбулось вилучення, то це певною мірою розслабило наших футболістів, тому і гра збилася. Іноді навіть краще грати десять на десять, ніж у більшості. Ця ситуація психологічно вплинула на команду, тому ми і не зуміли скористатися цієї перевагою.

 – І все ж таки, мабуть краще вигравати так, ніж поступатися при повній перевазі, як це було у минулому матчі з «Десною»?

– Можливо і так, але ми у першу чергу прагнемо до того, щоб у команди була гра. А коли є гра то і результат прийде. Гра у нас була, а те, що трапилося з «Десною» – це просто якесь диво, адже ми тому матчі повинні були перемагати. Проте бувають і такі поєдинки, як сьогодні. Повторюся, перший тайм ми добре грали. Звичайно, хочеться, щоб в цілому гра завжди була такою, але це футбол. Тут завжди бувають помилки, через які усе збивається. Хоча от буває і так, що краще результат, ніж коли його немає (посміхається).

– Наступний матч проти «Динамо». Це буде особлива для дніпрян гра?

– Наше головне завдання грати з будь-яким суперникам саме так, як ми хочемо. Ми прагнемо грати першим номер і на чужий половині поля. Зрозуміло, що коли тобі протистоїть «Динамо», то цього можливо і не буде, але наша ціль і мета саме грати у футбол, а не просто закритися на біля свого штрафного майданчику і діяти на результат. Важливо показувати хорошу гру проти сильних суперників і досягати при цьому результату.

Пресслужба СК «Дніпро-1»