Новачок збірної України Олексій Гуцуляк поділився враженнями про перші дні роботи у головній команді країни:

– Ми потрошку набираємо форму, звикаємо до поля. Перед цим я тренувався у Львові на штучних полях, тож трошки важко дається перехід, ноги швидше забиваються. Загалом, потихеньку вливаюся в роботу, адже все нове: тренери, колектив. Думаю, все буде добре.

– Чи відчуваєш підтримку колективу та тренерського штабу?

– Звичайно, відчуваю. Я багатьох хлопців знаю, пересікалися чимало разів, граємо в одній лізі. З тим же Миколою Матвієнком грали в «Карпатах». Все добре, у колективі проблем немає.

– Хоча працювало лише сім польових гравців, все одно було ігрові серії, грали на рахунок. Від вправ з м’ячем гравці отримують найбільше задоволення, чи не такк?

– Робота з м’ячем для футболіста завжди краща, ніж бігати по колу або фартлеки. Будь-яки футболіст полюбляє все з м’ячем. Ігрові серії дають лише позитивні емоції.

– Напередодні в Україні був важкий день через бомбардування. Чи спілкувався з рідними, запитував, як справи?

– Звичайно, усі думки там, в Україні. Як тільки прилетіли ракети у Львів, мені одразу зателефонували знайомі. Зникла електрика… Дуже неприємно, адже ти перебуваєш тут, у тебе все добре, тренуєшся, маєш якісь позитивні емоції. А там люди сидять у бомбосховищах. Тяжко це дивитися і слухати. Але ми маємо все робити для того, щоб давати позитивні емоції своєму народу. Тому робимо все можливе, аби їх порадувати.

За матеріалами www.uaf.ua