Післяматчева пресконференція головного тренера «Динамо» Олексія Михайличенка:

– Звичайно, важко грати з четвертої хвилини вдесятьох. Навантаження, яке лягло особливо на оборону, напевно, й призвело до того, що ми пропустили. Вітаю «Дніпро-1» з перемогою. Але залишившись навіть у меншості, ми грали на перемогу й намагались досягти результату. Створювали моменти, але знову підвела реалізація. Наприкінці, повторюсь, не вистачило сил та концентрації. Бажання перемогти якось перехлеснуло все інше, й ми припустилися помилок.

– Чи міг Супряга сьогодні не грати?

– Навіщо воно вам зараз треба? Він зіграв, забив три м’ячі. Все.

– Раніше «Динамо» не дозволяло грати орендованим…

– Якщо він зіграв, значить, дозволило. Не можу відповісти на ваше запитання, тому що у ньому немає запитання.

– А взагалі, яка ваша думка, чи правильно, коли орендовані гравці виходять проти свого клубу?

– Це завжди досягається домовленостями між клубами, тому я не втручаюсь у це. Моя справа тренувати.

– Нечасто доводиться керувати командою у меншості. Що вам надав цей досвід як тренеру?

– Це не вперше. Як казав, ми достатньо тривалий час стримували тиск, вели контрігру та могли у меншості забивати. Після того, як шанси зрівнялись, ми бажали підсилити гру та, ще раз кажу, грали лише на перемогу. Але, на жаль, припустилися деяких помилок. Напевно, бажання перехлеснуло дещо.

Коли вже питання закінчились, сам Олексій Михайличенко запитав:

– А як вам ВАР?..

– А вам?

– Я не сперечаюсь з приводу моментів з вилученням чи пенальті. Кажу про те, що усі команди мають перебувати у рівних умовах. За іншого збігу обставин, суддя навіть не показала жовтої картки. Регламент передбачає, що всі команди мають перебувати у рівних умовах. Це принцип! На жаль, у нас він не діє. Якщо немає можливості робити ВАР для всіх, притримайте його, накопичуйте кошти. Регламент змагань декларує, що всі команди перебувають у рівних умовах! Дякую.