Форвард «Дніпра-1» Олексій Хобленко в інтерв’ю нашому сайту розповів, чим займається під час карантину, привітав усіх з Великоднем та розкрив неочікувану чесноту.

– Як і всі, підтримую форму індивідуально, – говорить Олексій. – Якщо є змога, здійснюю бігову роботу, а так займаюся вдома, виконую різні комплекси вправ.

– На час карантину залишився у Дніпрі?

– Відвідав батьків у Сумській області, а потім повернувся до Дніпра. Ось там, у батьків, було більше змоги бігати, адже і менш людно, і природа гарна.

– На відміну від багатьох футболістів, ти не є активним у соцмережах. Зізнавайся, чи відкрив для себе якесь нове заняття під час карантину?

– Я дійсно не люблю активність у соцмережах. Немає у мене жаги щось викладати. Не можу сказати й що опанував щось нове. Дивлюсь фільми, читаю книжки. Час проводжу вдома. Можу щось приготувати на стіл, як забажаю.

– О, це вже цікаво! Якою стравою можеш похизуватися?

– Нічого надзвичайного. Можу вечерю приготувати, м’ясо підсмажити на грилі.

– Дружина залишається задоволеною?

– (посміхається) Як бачите, поки що залишається зі мною – виходить, задоволена.

– Можу припустити, що в тебе є ще одне заняття – чемпіонат Білорусі дивишся?

– Так, звичайно. Мені цікаво спостерігати за турніром. Звичайно, підтримую «Динамо» з Бресту.

– Зв’язок з колишніми партнерами підтримуєш? Яка в них там ситуація?

– Так, ми зв’язувалися. Що казати: вони тренуються, грають. Чемпіонат поки в них триває.

– Не підколюють тебе: мовляв, якби залишився, міг би посперечатися з Мілевським за «Золотий м’яч»?

– (сміється) Ні, такого ще не казали. А Артем дійсно роззабивався. Молодець! Я радий за нього.

– Ти у «Дніпрі-1» провів збори та встиг взяти участь у короткому відрізку сезону. Чи виправдовуються сподівання від гри, результатів, атмосфери у команді?

– У чемпіонаті минув лише маленький період – і одразу карантин. Ще не вийшло відчути повністю якийсь результат. Впевнений, все ще попереду. А в цілому, все подобається, атмосфера у команді просто відмінна!

– Післязавтра – свято Великодня. Незвично, напевно, його зустрічати вдома, але що скажеш вболівальникам?

– Вітаю усіх зі святом, що наближується. Нічого не вдієш – треба провести його вдома. Такий час, що маємо усі перетерпіти. Закликаю усіх залишатися вдома, як того вимагає карантин. Треба бути відповідальними, і, упевнений, що все повернеться до ладу!