Форвард СК «Дніпро-1» Олексій Хобленко після гри проти «Маріуполя» дав інтерв’ю телеканалу Футбол.

– Олексій, давайте почнемо з приємного. Є така думка, що той, хто заробляє пенальті, його зазвичай не виконує. Ви таких забобонів не маєте?

– Ні, у мене цього немає. Заробив, пішов і забив… Трохи не дотисли суперника у другому таймі, а перший тайм ми повністю провалили. Нажаль, так обставини склалися, що програли. У першому таймі дуже погано ми зіграли, а у другому вже не вистачило ресурсів, щоб забити і заробити сьогодні хоча б нічию.

– Перед грою фахівці казали, що дніпряни будуть мати перевагу у свіжості, оскільки маріупольці тільки зіграли кубковий матч. Але саме у першому таймі це не спрацювало.

– Було дуже спекотно, хоча, звичайно, такі ж умови були і для «Маріуполя», так що це не є головним фактором. Можливо щось було у настрої, проте ми налаштовувалися і готувалися, але щось у першому таймі пішло не так – пропустили два необов’язкових голи, а після перерви вже важко було відігратися.

– Спекотно було і біля воріт «Маріуполя» у другому таймі, особливо після кутових. Чому після них так і не вдалося забити?

– Що було – те було. Значить «Маріуполь» сьогодні був сильнішим, принаймні у першому таймі, а після перерви, як я вже і казав, щось не залітало, можливо і ми не так відкривалися.  Будемо працювати на тренуваннях, команда зараз будується, адже багато нових футболістів, а ми ще разом не граємо і півроку.

Пресслужба СК «Дніпро-1»