Після стартового матчу жіночої команди СК «Дніпро-1» у першій лізі ми поспілкувалися з головним тренером дівчат Оленою Кудзієвою.

– Незважаючи на статус фавориток, перемога вийшла не дуже легкою. Наклало свій відбиток хвилювання через перший матч?

– Так, перший матч завжди пов’язаний з емоційним станом, і через це дівчата не могли реалізувати багато моментів. Тим не менш, ми змогли опанувати себе, зібрались і досягли мети – виграли 2:0. Навіть після вилучення продовжували атакувати і свого досягли. Тож, з почином нас (посміхається).

– Шалімова одразу стала улюбленицею вболівальників…

– Вона виділяється як захисник. Такий стиль гри з багатьма проходами для неї притаманний, і гол ще забила ударом здалеку. Талановитий гравець, і ми сподіваємось на її стабільні виступи.

– Загалом, підтримка трибун відчувалася потужна?

– Так, нам дуже приємно, що прийшло багато вболівальників, заповнили трибуни. Це надихає на гру. Коли люди підтримують, команді це надає сил.

– Незважаючи на те, що команда провела лише перший матч, зіграно вже три тури, і ви мали змогу заочно подивитися на всіх учасників. Оцінили вже їхню силу? Де бачите свою команду у цій лізі?

– Хотілося б перебувати у групі лідерів нагорі турнірної таблиці. Будемо намагатися посідати якомога вищі місця та прагнути до цього. Вважаю, нам це до снаги, а як воно вийде, подивимось.