Післяматчева пресконференція головного тренера «Маріуполя» Остапа Маркевича:

– Матч видався дуже напруженим. «Дніпро-1» – хороша та організована команда, яка грає за нетрадиційною схемою. Це у процесі підготовки зажадало деякого часу, аби ми зрозуміли, як потрібно захищатися. Вважаю, ми непогано впоралися з цим завданням. Але враховуючи кваліфікацію та підбір виконавців у «Дніпрі-1», не завжди нам вдавалося вчасно перебудовуватися, щоб блокувати флангові атаки суперника. Тому я б сказав, що результат гарний для нас, але ще є, над чим працювати. У нас досить молода команда, яка має пройти період становлення, набути досвіду. Гадаю, з кожним матчем це буде нам вдаватися. Зауважу також, що маємо бути сміливішими з м’ячем. Але ще раз кажу: молоді хлопці з часом набудуть впевненості. Я у це вірю.

– Які задачі стоять перед вашою командою на цей сезон?

– В нас одне завдання – грати у футбол, який би подобався вболівальникам. Єдине, що мені та команді було представлене: щоб вболівальники, коли нормалізується ситуація, ходили на футбол. Будемо намагатися.

– Закінчення матчу видалося нервовим, команди бодалися, було багато зауважень з обох боків до арбітрів. Прокоментуйте нерв гри та як вам арбітраж?

– Мені здається, що арбітр грамотно та професійно відсудив цю гру. Репліки є завжди, це нормальний процес, адже всі хочуть виграти. І коли йде такий накал, починаєш шукати, що ж заважає досягнути успіху. Ще раз скажу, що, на мою думку, арбітр відсудив нормально.