FAVBET ЛІГА. 19 тур. Пряма трансляція — УНІАН
23 лютого.14:00. Львів. Стадіон «Україна».
«Карпати» (Львів) – СК «Дніпро-1» 1:1 (1:1) 
Головний суддя: Дмитро Кутаков (Бровари)
Судді на лінії: Сергій Приступа, Євген Петраков (обидва з Києва)
Четвертий арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)
Офіцер безпеки: Віктор Радушинський (Житомир)
Директор матчу: Василь Бабій (Житомир)
«Карпати»: 31. Кудрик, 7.Кльоц. 10. Діейе,24. Дубінчак, 29. Назаріна, 30. Гіоргадзе, 34. Халл, 41. Пасіч, 66. Мартінс, 73. Лях, 76. Притула (14. Козак, 88). Запасні: 32. Каніболоцький, 8. Хахльов, 17. Бойчук, 19. Лейоус, 22. Тлумак, 49. Оліва.
Головний тренер: Роман Санжар
СК «Дніпро-1»: 33. Юрчук, 3. Адамюк, 30. Гуйе, 15. Логінов, 8. Польовий, 4. Кравченко (кап), 20. Ді Франко. 44. Батагов (69. Вакулко,75), 10. Булеца (77. Чичиков,73), 89. Супряга, 7. Коркішко. Запасні: 31. Кліщук, 39. Сваток, 11. Шаповал,  18. Сніжко, 23. Тейлор.
Головний тренер: Дмитро Михайленко
Попередження: Дубінчак (22), Кльоц (52), Пасіч (58), Батагов (65), Адамюк (74), Матар (82), Коркішко (90).
Вилучення: Дубінчак (89, друге попередження).
Голи: Матар (24), Супряга (41).

У стартовому складі першого офіційного матчу дніпрян у 2020 році, за відсутності чотирьох дискваліфікованих виконавців, вийшли два новачки – на правому фланзі захисту діяв Адамюк, а в середній лінії Ді Франко, для якого поєдинок проти своєї колишньої команди, безумовно, мав особливе значення.

В стартові 20 хвилин на полі тривала рівна гра, під час якої команди обмінялися неточними ударами здалеку (Назаріна – Ді Франко), а також завдали по одному удару у ціль – на ефектний удар в падінні через себе Коркішка господарі відповіли спробою забити головою, але кожного разу м’яч ставав легкою здобиччю голкіперів. Усе перевернулося у середині тайму, коли Матар отримав м’яч у воротарському майданчику і переграв Юрчука – лайнсмен у цьому епізоді офсайду не побачив.

На піднесенні господарі створили ще кілька небезпечних моментів, при цьому у першому випадку м’яч ледве не влучив у ворота дніпрян після зрізки Логінова, але врятувала стійка. А в іншому епізоді надійно зіграв Юрчук, зреагувавши на підступний удар Ляха у нижній кут. За цей час у гостей був хороший момент для удару у Коркішка, але Дмитро не зумів вдало влучити по м’ячу, знаходячись у вигідному становищі. У заключні хвилини тайму дніпряни стали притискати суперника до його воріт, і у підсумку цей тиск дався взнаки. Спортклубівці провели просто чудову комбінацію: Батагов довгою передачею знайшов на правому фланзі Коркішка, той зробив пас до штрафного майданчика на Польового, а Володимир зробив результативний асист на Супрягу, який забив третій гол «Карпатам» у двох матчах.

Другий тайм активніше розпочали львів’яни, більше володіючи м’ячем і будуючи свої атаки, у першу чергу, лівим флангом, де прорвати захист дніпрян намагалися Пасіч і Дубінчак. Саме з цієї зони завдавав удару й Матар, але не поцілив у ближній кут. Після чергового проходу Матара лівим флангом і прострілу у воротарський майданчик тепер вже Польовий ледве не влучив у власні ворота, але обійшлося – м’яч пішов на кутовий.

У гостей у другому таймі гра в атаці не дуже йшла. Спроба пробити Ді Франко вийшла не сильною, і тільки на 81-й хвилині навіс Польового ледве не став результативним – м’яч упав зверху на поперечину. Тільки після цього спортклубівцям вдалося перехопити ініціативу, але захисники «Карпат» приймали на себе і удар Супряги, і два постріли Чичикова. За хвилину до завершення основного часу гри господарі залишилися у меншості – за другу жовту картку було вилучено Дубінчака. Проте часу скористатися чисельною перевагою було замало, і у підсумку гра так і закінчилася – нічия 1:1.

Пресслужба СК «Дніпро-1»