УПЛ 2021/22. 15 тур.
Пряма трансляція – телеканал УНІАН.
20 листопада. 19:30. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».
СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 3:1 (3:1) 
Головний суддя: Андрій Коваленко (Полтава
Судді на лінії: Максим Чос і Тарас Клименко (обидва з Києва),
Четвертий арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
Арбітр ВВА: Катерина Монзуль (Харків)
Асистент ВВА: Марія Стрілецька (Суми)
Спостерігач ВВА: Сергій Лисенчук (Київ)
Директор матчу: Олександр Нечипоренко (Харків)
«Дніпро-1»: Кожокару, М.Кравченко, Логінов (кап) (Нельсон,61), Сваток, Дубінчак, Ігнатенко, Піхальонок (Когут,82), Гуцуляк (Лучкевич,68), Джурасек (Ді Франко, 68), Чуже (Білл,61), Довбик.
Запасні: Юрчук, Батагов, Адамюк, Русин.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Олександрія»: Білик, Мельник, Бабогло, Калюжний, Третьяков (кап) (Одарюк,77), Мірошніченко, Кирюханцев (Кожушко,64), Демченко (Дришлюк,46), Цуріков, Рибалка (Копина77), Устименко (Спінеллі,64).
Запасні: Горох, Бухал, Новіков, Дубра.
Головний тренер: Юрій Гура
Голи: Бабогло (19), Довбик (29, з пенальті, 30), Логінов (41).
Попередження: Рибалка (40), Калюжний (45), Піхальонок (49), Сваток (59), Гуцуляк (60), Мірошніченко (83).

На матч проти свого одного з найнезручніших суперників, у якого дніпряни до цього жодного разу не вигравали – футбольного клубу «Олександрія», тренерський штаб спортклубівців виставив майже той же склад, що двома тижнями раніше переграв у гостях «Інгулець», але за одним винятком – на позиції атакуючого півзахисника замість травмованого Назаренка вийшов Чуже.

Господарі з перших хвилин позначили свою ігрову перевагу, поступово намагаючись розхитати оборону суперника. Першим пристрілку повів Ігнатенко – Білик тільки з другої спроби накрив м’яч. Невдовзі Логінов головою замикав навіс Піхальонка зі штрафного, і знову Білик відбиває удар тепер з дальнього кута. На 16-й хвилині перший момент виник і у Довбика, який накрутив у карному майданчику гостей Мельника, але захисник «Олександрії» зумів в останню мить заблокувати удар форварда.

А ось гості максимально зуміли використати чи не першу свою перспективну атаку – після кутового захисники дніпрян забули у штрафному майданчику Бабогло і той у дотик спрямував м’яч у сітку – 0:1.

Проте пропущений м’яч тільки підляснув дніпрян, які збільшили оберти і пішли на штурм воріт суперника. Знову Білику доводиться реагувати на удар Логінова. Ну а після чергового кутового захисник «Олександрії» влучає ногою у голову Дубінчаку – спочатку арбітр призначив штрафний удар, але на відеоповторі було чітко видно, що порушення правил було на лінії карного майданчику, а це – пенальті, що і підказала Андрію Коваленку Катерина Монзуль, що працювала на ВВА. З 11-метрової позначки Довбик впевнено розібрався із Біликом – 1:1.

А ще за хвилину господарі вийшли вперед – Ігнатенко перехопив м’яч у центрі поля, одразу знайшов Піхальонка, а той кинув у прорив Довбика, і Артем впевнено скористався власним шансом, оформивши дубль.

А незадовго до перерви своєї мети досяг і капітан «Дніпра-1» Логінов, який з третьої спроби таки переграв Білика, головою замкнувши навіс з кута поля від Кравченка – 3:1! Для Сергія цей гол став дебютним в кар’єрі на рівні УПЛ!

У другому таймі дніпряни стали більше грати по рахунку, контролюючи ситуацію на полі, у той час, як гості пішли вперед більш великими силами адже їм треба було відігравати два м’ячі. Особливо активними були два колишніх гравці СК «Дніпро-1» – Цуріков і Кожушко, після ударів яких м’яч йшов повз воріт. Той же Кожушко непогано виводив на удар Рибалку, але тут надійно зіграв Сваток, який заблокував постріл суперника з хорошої позиції.

Натомість у господарів на правому фланзі активно у гру увійшов Лучкевич, який по черзі виводив на удари Довбика і Білла, і якщо Артему оформити хет-трик завадив голкіпер, то бразилець поцілив поруч із стійкою.

У підсумку дніпряни довели справу до впевненої по грі і рахунку перемоги над незручним суперником!