Помітною подією у команді стало повернення до ладу Володимира Адамюка. Захисник пропустив декілька днів через застуду. Цей час він займався у тренажерній залі у готелі, а сьогодні вийшов на поле у загальній групі. Його повернення партнери не могли не відзначити, і наприкінці тренування навіть присвятили йому декілька жартівливих віршів.

Перед початком тренування головний тренер Дмитро Михайленко поцікавився самопочуттям футболістів, які у першій половині збору витримували великі навантаження, що чергувалися з матчами, і оголосив, що сьогодні буде лише одне заняття.

Більшу його частину футболісти працювали над тактикою. Гравці розділилися на дві групи: оборонці розбирали ігрові ситуації та аналізували пропущені у спарингах голи із Сергієм Дірявкою, а група атаки займалася з Дмитром Михайленко та Артемом Куслієм. Вони награвали вміння розвивати атаки. Повторюючи раз по раз одне й те саме, футболісти відпрацьовували дії, переміщення, шліфуючи взаєморозуміння та знання своїх маневрів. Голкіпери провели тренування з Валерієм Городовим.

Нагадаємо, що вже завтра наша команда проведе черговий контрольний матч. Суперником стане віденська «Аустрія». Початок гри – о 16 годині за київським часом.