СК «Дніпро-1» – «Яруд» – 5:0 (1:0)

10 жовтня. Придніпровськ. НТБ «Дніпро». Контрольний матч

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро). Асистенти арбітра: Денис Романов (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград).

СК «Дніпро-1»: Юрчук (Сарнавський, 46), Адамюк (Заєць, 46), Логінов (Сваток, 46), Дуглас (Сафронов, 65), Цуріков, Ді Франко (Ярмолюк, 65), Ігнатенко (Кравченко, 46), Когут (Бєляєв, 65), Піхальонок (Кірєєв, 67), Чичиков (Тяпкін, 67), Хобленко (Довбик, 46)

«Яруд»: Гончаренко, Пелипак, Бібік, Тарадуда, Днестрянський, Проданов, Тішинінов, Матвєєв, Янаков, Корицький, Сандрак-Вінницький

На заміни виходили: Зеленюк, Мясніков, Абгарян, Аркуша, Левянков, Бойко, Плачков, Назаренко, Поліщук

Голи: Хобленко (10, пен.), автогол (48), Ярмолюк (76), Довбик (79), Бєляєв (87)

Попередження: Хобленко (26)

Ігрову практику під час паузи в чемпіонаті футболісти «Дніпра-1» заповнили спарингом з маріупольським «Ярудом», що грає в другій лізі. Різниця у класі суперників була разючою, що й втілилося у великий рахунок. Але не самі забиті голи були метою нашої команди в цій грі. Ігор Йовічевич використовує час для перебудови дій команди у відповідності до свого бачення, і саме цьому приділяли найбільшу увагу.

Дуже потішило і повернення на поле після травм Сергій Логінова та Олексія Хобленка. Вони вже тренувалися цього тижня у загальній групі, а сьогодні зіграли по тайму.

Саме Хобленко й відкрив рахунок. На 10-й хвилині він реалізував пенальті, який сам і заробив. Олексій взагалі за півгодини міг зробити як мінімум хет-трик, але не використав гарні нагоди. Претендував він на ще один пенальті, коли впав, обіграючи воротаря, але арбітр розцінив це як симуляцію. Також відзначитися могли Ігнатенко та Когут – з усієї великої кількості моментів вони мали найгостріші.

Більше голів було у другому таймі. Вже на 48-й хвилині після подачі кутового Кравченком та дотику Довбика м’яч відскочив до сітки від гравця «Яруда». Великим рахунок став в останню чверть години. Ярмолюк відібрав м’яч у воротаря та закотив його у порожні ворота; Довбик головою замкнув подачу кутового; а Бєляєв поставив ефектну крапку ударом з-за штрафного під дальню штангу.

Наша команда отримала два вихідних дні, після чого розпочне цикл підготовки до матчу Прем’єр-ліги проти «Десни».