Шановні вболівальники! Карантин залишив нас усіх без улюбленої гри, але це не привід сумувати, адже прийде той час, коли велика гра і улюблена команда обов`язково повернеться на поле! Наразі пропонуємо згадати найкращі відеосюжети минулих часів та ще раз пережити найцікавіші миттевості, які вже увійшли в поки що недовгу історію нашого клубу!

Отже, «Згадаймо найцікавіше»:
пропонуємо переглянути розширений сюжет телепроекту «По той бік поля», про дебют СК «Дніпро-1» на офіційному рівні! Перша гра спортклубівців відбулася 9 липня 2017 року у кубковому протистоянні з чернівецькою «Буковиною». Згадаємо, як грала команда та що говорили на самому початку створення клубу!

Протокол матчу:
Кубок України. 1/64 фіналу.
9 липня 2017 року. Дніпро. «Дніпро-Арена». 1920 глядачів.
Судді: Максим Козиряцький (Запоріжжя), Юрій Вишневський (Київ), Євген Яковлев (Київ)
СК «Дніпро-1» – «Буковина» (Чернівці) 5:0 (2:0)

СК «Дніпро-1»: Юрчук, Польовий (кап), Логінов, Лопирьонок, Бровченко, Кравченко (Хучбаров,58), Когут, Сніжко (Сухар,70), Бєляєв, Войцеховський, Кожушко (Супряга,58). Головний тренер: Дмитро Михайленко.
«Буковина»: Гоменюк, Никифоряк (Скрипкар,77), Найко, Геник, Найчук, Добровольський.Сивка, Раца, Королянчук,Батрак (Жумига,68), Гакман (Мунтян,86). Головний тренер: Юрій Крафт.
Голи: Добровольський (3, автогол), Польовий (42), Кожушко (66), Кравченко (73), Когут (90+3, з пенальті).
Вилучення: Найко (89).