ПФК «Львів» — СК «Дніпро-1» – 6:1 (5:0)
Чемпіонат U-19. 11 тур.
1 листопада. 12.00. Львів. Стадіон «Сокіл». 100 глядачів. 6 градусів.
Головний суддя: Сергій Дубиківський (Київська область)
Судді на лінії: Марина Матковська (Хмельницький), Ірина Рачинська (Чернівці).
Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів)
Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів)

«Львів»: Малоїд, Топчій (Мавдрик, 80), Оберман, Бекерський (Хитрень, 72), Мартинюк, Шута (Ткач, 59), Гулевський (Малець, 66), Вовкун – кап (Гураль, 75), Комарець, Крушинський, Матусевич

Запасні: Ольховий, Куник.

Головний тренер: Олег Колобич

СК «Дніпро-1»: Веклич, Швиденко (Савченко, 51), Стельмащук, Матвєєв, Езеагбанарі, Кірєєв – кап, Ярмолюк (Кравченко Я., 75), Копил, Лебедєв (Кобельчук, 72), Маловічко (Бутіч, 59), Гора (Гаврилюк, 73)

Запасні: Макаровський, Жінчин

Головний тренер: Віктор Біцюра

Голи: Гулевський (6, 11), Топчій (27), Шута (38), Вовкун (45, пен.), Лебедєв (63), Бекерський (70)

На 6-й хвилині Вовкун («Львів») не реалізував пенальті (воротар)

Вкрай невдалим вийшов вояж до Львова у юніорської команди «Дніпра-1». Незважаючи на ретельну підготовку до матчу, втілити плани на практиці не вдалося. Провалений дебют гри визначив і подальший розвиток подій, і підсумок усього матчу.

Вже на 6-й хвилині у ворота нашої команди був призначений пенальті за гру рукою. І хоча Веклич витягнув удар, на добиванні першими були господарі. За п’ять хвилин рахунок було подвоєно після помилки Матвєєва, а в середині тайму він взагалі став великим внаслідок контратаки, що відбулася після обрізки Лебедєва. Голи перед перервою лише добили юних дніпрян, у ворота яких було призначено другий пенальті – також за гру рукою.

За настільки великого рахунку другий тайм був рівним. «Дніпру-1» вдалося забити: Лебедєв зіграв на випередження, замикаючи флангову передачу Бутіча. Могла наша команда забити ще, а могла й неодноразово пропустити. Остаточний рахунок було встановлено за 20 хвилин до фінального свистка.

У наступному матчі СК «Дніпро-1» 8 листопада прийматиме київське «Динамо».