Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі плей-офф за путівку до Ліги Європи чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону-2019/2020. Матч «Колос» (Ковалівка) – «Дніпро-1», який відбудеться на столичному НСК «Олімпійський», у суботу, 25 липня о 17 годині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль. Вона вже двічі обслуговувала матчі за участю спортклубівців, і в обох випадках дніпряни перемагали у поточному сезоні на своєму полі: київське «Динамо» – 3:1 і «Маріуполь» – 2:0. В цих матчах Монзуль показала дві жовті картки дніпрянам, чотири їхнім гостям, по одному футболісту вилучала з поля, призначила по одному пенальті, як у ворота спортклубівців, так і на користь нашої команди (обидва 11-метрові удари були реалізовані).

На лінії їй допомагатимуть Олександра Ардашева з Києва та сумчанка Марина Стрілецька. Четвертий арбітр – Анастасія Романюк з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу – киянин Ігор Ярменчук.

Матч відбудеться з системою VAR. Арбітр ВВА – Євген Арановський з Києва, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – одесит Віктор Швецов.

Пресслужба СК «Дніпро-1»