Сезон 2021/22 у Європі поступово підходить до завершення, і зокрема, в Нідерландах розпочалися матчі плей-офф за вихід до вищого дивізіону. Феліпе Пірес зіграв весь матч «Ден Гага» проти «Бреди» та допоміг здобути виїзну перемогу 2:1. Матч-відповідь відбудеться 14 травня. За декілька днів до того «Ден Гаг» поступився 0:3 чемпіону другого дивізіону «Еммену», і Піреса разом з декількому іншими лідерами не було у заявці.

Також 90 хвилин зіграв Марк Гуаль – його «Ягеллонія» розійшлася без голів з «Віслою». До перемоги «Олімпії» над «Алюмінієм» 3:2 долучився Невен Джурасек, який вийшов в основному складі та зіграв 67 хвилин.

Валентин Кожокару та Нельсон Монте залишились у запасі «Феєнорда» та «Альмерії» у матчах проти ПСВ (2:2) та «Аморебьєти» (3:0).

На відміну від Старого Світу, у Південній Америці чемпіонати у розпалі. На жаль, через травму не зіграв за «Спорт Ресіфі» Білл (перемога над «Томбенсе» 2:0). А Габріел Бузанелло та Франсіско Ді Франко виходили на заміну. Їхні команди зіграли 1:1 – «Жувентуде» з «Інтернасйоналем», а «Атлетико Тукуман» з «Банфілдом».