Чемпіонат U-21. 17-й тур.
7 березня. 12:00. Дніпро. НТБ «Дніпро» (штучне поле)
СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 8:0 (3:0)
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).
Асистенти арбітра: Олександр Корнійко (Миргород), Олексій Миронов (Полтава).
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Київ)
«Дніпро-1»: 1. Зновенко, 4. Батагов  (25.Жінчин,46), 98. Сафронов, 27. Заєць (кап), 3.Сидоренко, 11. Соловйов, 9. Ярмолюк, 24. Білл (77.Ховайко,46), 87. Гора (89,Митченко,74), 23. Домарацкий (21.Тяпкін,68), 14. Вагнер (17.Рубчинський,63).
Запасні: 71. Макаровський, 18. Кононов, 15. Хижняк, 44. Лебедєв.
Головний тренер: Олександр Поклонський.
«Олександрія»: 21. Музичка, 4. Гордієнко (14. Андріца,68), 5. Коноваленко, 10. Пастухов (кап) (19. Харченко,46) 17. Сергієнко, 18.Петренко (23. Каранга,46), 22. Янчак, 29. Кобенда (7.Мухаматгалеєв,68), 55. Голованов, 97. Гаркуша (6.Гезело,78), 98. Мустафаєв.
Запасні: 1. Борисенко, 2. Микитюк, 9. Богдан
Головний тренер: Олександр Ломко
Попередження: Білл(27), Каранга (59).
Голи: Білл (16, 26), Ярмолюк (32), Жінчин (63), Соловйов (70), Тяпкін (73), Рубчинський (80, з пенальті, 86).

До стартового складу молодіжки дніпрян на матч проти олексанрійців потрапило одразу кілька виконавців, які регулярно входять до заявки основи, але мають за неї мало ігрового часу – це у першу чергу Батагов і Вагнер, адже до виступів за команду U-21 Сафронова, Ярмолюка і кращого снайпера молодіжки після зимової перерви  Білла вболівальники вже звикли. Зазначимо, що Вагнер і Білл зайняли позиції вінгерів і протягом гри вони не раз змінювали фланги.

Дніпряни одразу ж захопили територіальну ініціативу, хоча перший небезпечний момент створили все ж таки гості, але Пастухов на 2-й хвилині пробив повз дальньої стійкі. Спортклубівці ж поступово розхитували захист суперника і зуміли відкрити рахунок вже у стартові чверть часу: відмінна комбінація за участю Ярмолюка і Сидоренка закінчилася черговим голом Білла.  А в середині тайму бразилець оформив дубль: після довгого пасу Батагова гості відбили м’яч перед штрафним майданчиком, де Домарацький і Білл запресингували суперників, після чого бразилець невідпорно пробив у нижній кут метрів з 22-х – 2:0! Невдовзі підопічні Олександра Поклонського довели рахунок до великого – другу результативну передачу в свій актив записав Сидоренко, простріл якого у гол втілив Ярмолюк – 3:0! До завершення першого тайму господарі продовжили домінувати, регулярно турбуючи оборону суперника, але з ударами Соловйова і Ярмолюка впорався Музичка.

У перерві Олександр Поклонський зняв з гри Батагова і Білла, як і тренерський штаб гостей також провів дві заміни, оновивши атакуючу лінію. Проте на хід гри це не вплинуло, при цьому знову перший момент створили гості – Янчак у стилі Марко ван Бастена влучив у поперечину. На це одразу ж відповів Вагнер, але рикошет завадив м’ячу влучити у ціль.

Остаточно громити суперника спортклубівці почали вже після того, як другий тайм  сягнув свого екватору. Четвертий командний гол на свій рахунок записав Жінчин, який замкнув навіс зі штрафного від Вагнера. Далі знову стандарт (тепер кутовий у виконанні Тяпкіна,) і цього разу вже влучно пробив низом Соловйов, який першим встиг на добивання після того, як голкіпер не кращим чином відбив м’яч -5:0. Шостий гол забиває Тяпкін, що замикає черговий простріл Сидоренка, для якого цей асист став вже третім у матчі. Ну а далі розгром завершив Рубчинський, що вперше вийшов у цьому році в офіційних матчах. Спочатку Валентин реалізував пенальті за фол проти Тяпкіна, ну а в кінці матчу впевнено завершив вихід сам на сам після помилки суперників у захисті. Так молодіжка спортклубівців взяла більш ніж переконливий реванш у суперника за поразку у першому колі (0:4), забивши олександрійцям рівно вдвічі більше м’ячів.

Пресслужба СК «Дніпро-1»