Лише три дні має СК «Дніпро-1» на підготовку до матчу чемпіонату проти «Зорі» після кубкового двобою з «Інгульцем». Невдача у Петровому лише додає мотивації команді, яка ще більше бажає перервати смугу невдач, нехай и грати доведеться проти одного з лідерів чемпіонату.

Жага до перемоги має не лише емоціональне підґрунтя: спортклубівці готуються до недільного матчу дуже ретельно. Як завжди, багато уваги приділяється тактиці. Не було виключенням і сьогоднішні тренування, яке відкрили для представників ЗМІ.

Розпочалося воно, як завжди, з розминки. Прохолодна погода диктує необхідність ретельного розігріву, тому для м’язів було виконано чимало вправ. Цікаво, що це були не прості пробіжки або прискорення зі стрибками, а різноманітна робота з м’ячами: треба було і навантажуватися, і обігрувати, і у маленькі ворота влучати. Так працювати футболістам завжди приємно. Потім були квадрати. Знову ж таки, незвичайні: з гравцем у центрі та трьома, що мали працювати у відборі.

Тактична частина тренування розпочалася вступним словом головного тренера команди Дмитра Михайленка. Він розповів про основні принципи гри «Зорі» та звернув увагу на деякі особливості дій луганців у різних лініях. Після цього футболісти «Дніпра-1» розташувалися на своїх позиціях, і тренер пояснював, як протидіяти супернику у певних ігрових епізодах.

Завтра наша команда проведе ще одне тренування, а у неділю о 14 годині чекає усіх на трибунах «Дніпро-Арени». Саме у цей час розпочнеться матч чемпіонату країни проти «Зорі».

Пресслужба СК “Дніпро-1”