СК «Дніпро-1» — «Олімпік» – 4:0 (2:0)
Чемпіонат U-19. 2 тур. 11 вересня. 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».

Арбітр: Віктор Бондаренко (Маріуполь)
Асистенти арбітра: Віталій Петров (Кременчук), Сергій Гуляєв (Чорноморськ)
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

СК «Дніпро-1»: Хома (Архіпчук, 54), Чалий, Головацький, Файдор, Кобельчук (Бойко, 46), Матвєєв, Копил (Мисляй, 67), Матюшенко, Свистун (Янюк, 72), Гора, Бутіч (Кравченко Я., 66)

«Олімпік»: Червінський, Андрійченко, Железняк, Баранюк (Редчиц, 68), Демиденко (Король, 34, Міщенко, 76)), Іродовський (Пресич, 75), Кирилюк, Базілєєв (Шевчук, 39), Осадець, Шут, Загладько

Голи: Базілєєв (1, автогол), Гора (13, 65), Копил (48)

Попередження: Демиденко (22), Матвєєв (56), Бойко (89)

Пропустивши перший тур через прохання «Інгульця» про перенесення матчу, спортклубівські юніори лише сьогодні стартували у новому сезоні. Це для них був перший офіційний матч за півроку.

І гра вдалася команді Віктора Біцюри, яка здобула зовні легку перемогу з великим рахунком. При цьому кількість створених моментів була такою, що рахунок міг бути навіть двозначним.

Все почалося вже на 1-й хвилині, коли захисник «Олімпіка» Базілєєв зрізав м’яч у власні ворота. Після цього у рамку Червінського били лише спортклубівці, але й цього було достатньо для виграшу. На 13-й хвилині рахунок подвоїв Богдан Гора, що добив м’яч після власного удару.

Втративши декілька гарних шансів, господарі великим рахунок зробили вже після перерви. Сергій Копил обіграв у межах штрафного декількох суперників і покотив м’яч у сітку повз голкіпера. А незабаром дубль потужним ударом у ближній кут оформив Гора.

Єдиним розчаруванням від матчу стала травма голкіпера Богдана Хоми. Граючи на виході, він наразився на коліно суперника, через що невдало приземлився. Гравця довелося відправити до лікарні, тож бажаємо йому якнайшвидшого одужання. А футболіст, що здійснив фол, і попередження від арбітра не отримав, і навіть вибачитися не підійшов…