СК «Дніпро-1» — «Ворскла» — 8:0 (2:0)

Чемпіонат України серед жінок. Перша ліга. 1 тур (пропущений матч). 18 вересня. Верхньодніпровськ. Стадіон «Центральний»

Арбітр: Олексій Куделя (Олександрія). Асистенти арбітра: Єлизавета Настусенко, Ірина Піценко (обидві – Київська обл.). Четвертий арбітр – Марія Зобенко (Дніпро). Спостерігач арбітражу – Вадим Тендера (Київ)

«Дніпро-1»: Рябовіл, Лукаш (Аслаханова, 56), Синько, Шалімова, Логвінова, Бєлік, Келеп (Пшенична, 72), Немець (Кузьмин, 86), Кумеда, Куніна (Мустафаєва, 72), Шопіна (Іванова, 46)

Запасні: Маліборська, Плакуща

Головний тренер – Олена Кудзієва

«Ворскла»: Максимчук, Шостак (Алієва, 77), Середа, Поберій, Дубина, Дражевська (Рябоконь, 68), Бабенко, Воскобойник, Федоренко, Сергієва (Олексенко, 40), Хруль

Запасні: Савченко, Захарченко

Головний тренер – Володимир Жила

Голи: Кумеда (24), Немець (43, 77), Келеп (48, 55, 65), Середа (автогол, 53), Шалімова (72)

Попередження: Алієва (88)

У другому матчі поспіль жіноча команда «Дніпра-1» здобула розгромну перемогу. Тепер дісталося полтавській «Ворсклі», з якою догравали перенесену зустріч 1-го туру. Такий підсумок матчу навряд чи можна було передбачити, адже гості, як і наші дівчата, ще не знали гіркоти втрат очок в чемпіонаті. Та й сама гра, особливо у першому таймі, аж ніяк не обіцяла великого рахунку.

Матч розпочався з обопільних атак і тривав дуже напружено. За рахунку 0:0 гості мали просто вбивчий момент, коли в одному епізоді двічі не влучили у майже порожні ворота – один удар прийшовся у стійку, а другий був невлучним.

А в середині тайму «Дніпру-1» вдалося відкрити рахунок. Кумеда, що відбула дискваліфікацію, відзначила повернення до складу втечею від захисниць та ударом у дальній кут. І дуже важливим був гол у роздягальню – чудовий прохід лівим флангом Бєлік ефектним ударом замкнула Немець.

Перевага в два м’ячі подіяла на наших дівчат як заспокійливе. До них повернулася звична впевненість, команда заграла розкуто. Позначилися й заміни, які зміцнили оборону та загострили гру на лівому фланзі атаки. Три голи, що були забиті за 10 хвилин, відповіли за запитання про переможця гри. І потім команда вже разом із вболівальниками отримувала насолоду.

Наступної п’ятниці «Дніпро-1» проведе перший матч на виїзді – проти аутсайдера «Ніки» з Миколаїва. А потім повернеться на домашнє поле грою з «Багірою» (Кропивницький)