Стали відомі переможці конкурса від Валерія Юрчука, який ми проводили на офіційному сайті та на клубних сторінках у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, головний приз — рукавиці нашого голкіпера — розігрувався серед тих, хто вірно відповів на запитання про улюбленого воротаря Юрчука.

Всі, хто дав вірну відповідь, а також правильно назвав кумира дитинства Валерія (це було друге запитання), отримали заохочувальний приз – два квитки на матч із “Шахтарем” 6 жовтня.

Отже, вірними відповідями є: Мануєль Нойєр (улюблений голкіпер) та Роналдіньо (кумир дитинства). На перше запитання вірно відповіли 18 з понад 200 учасників конкурсу.

За допогою сервіса Random.org ми визначили переможця, яким став Андрій Глущук. Інші отримають квитки на матч “Дніпро-1” – “Шахтар”. На друге запитання ми отримали 86 вірних відповідей. Але така кількість нас не лякає, і усі отримають квитки на гру у неділю, 6 жовтня. Електронні перепустки надійдуть на пошту, яка була вказана при участі у конкурсі. Вітаємо переможців та бажаємо усім успіху у наступних конкурсах!