Півзахисник СК «Дніпро-1» Руслан Бабенко відповів на запитання клубної пресслужби після матчу чемпіонату країни проти «Олександрії»:

– Руслане. які перші емоції після матчу?

– Дже важка гра вийшла. Поле вплинуло на те, який ми футбол показували. Ми відштовхувалися від нашої гри,  намагалися пресингувати у стартові 30 хвилин, що дуже добре у нас виходило. В цілому, ми створили у грі багато моментів, проте ми могли як перемогти, так Фортуна могла взагалі бути і не на нашому боці.

– У першому таймі команда створила багато моментів і здавалося, що гол – це справа часу. Можливо тоді взагалі можна було вирішити долю матчу?

– На мій погляд, якщо ми прагнемо щось велике здобути у цьому сезоні, то ми просто зобов’язані реалізовувати подібні моменти, які у нас були у цьому матчі.

– Обидва голи команда пропускала після власних помилок. Наскільки ці голи були на полі несподіваними?

– Важко щось сказати. У нас буде теоретичне заняття, на якому тренер вказуватиме на наші помилки… Зробимо висновки і будемо рухатися далі, адже попереду ще більш важливіша гра, а після неї наступні, не менш важливі матчі.  Треба готуватися на всі сто відсотків, прибирати ці помилки, котрих ми припускалися, і думати про те, як нам здобути три очки у кожному наступному матчі.

– «Олександрія» суттєво змінилася у порівнянні із першою частиною сезону?

– Ну, у першому колі ми зіграли з ними лише 10 хвилин (посміхається)… Це дуже добра команда, я за них буду вболівати у футбольному плані, вони намагаються грати у комбінаційний футбол не дивлячись на важке поле. Гадаю, що вони все ж таки змінилися у порівнянні з осінню, а коли поля стануть більш якісними, то «Олександрія» почне демонструвати гарний футбол.

– Після цієї нічиї ось ці 80 хвилин, що залишились зіграти із «Олександрією», будуть ще більш цікавими?

– Вважаю, що так, але вже із завтрашнього дня треба буде думати про «Динамо», а там будемо дивитися.

– Прямо у ці хвили «Динамо» поступається «Інгульцю» 0:2. Що про це думаєш?

– Нічого. По-перше, треба дочекатися фінального свистка, а по-друге, нам у першу чергу треба думати про нашу власну гру, яку ми демонстрували у першій половині сезону. Тоді у всіх горіли очі, ми грали і в комбінаційний футбол, і в агресивний, і діяли на контратаках, і пресингували. Треба усі ці зв’язки знову налагодити і рухатися далі.