Коментар головного тренера коваліввського «Колосу» Руслана Костишина на післяматчевій пресконференції стосовно минулого матчу проти СК «Дніпро-1» (1:1):

– Мені сподобалося, як діяла команда, можливо, за виключенням перших 15 хвилин, коли ми розбиралася із розстановкою суперника. Вона була зрозуміла, але «Дніпро-1» грав широкими здвоєними флангами, тому нам по ходу матчу довелося міняти свою гру. І після 15-ї хвилини нам став даватися і пресинг, і ми почали заволодівати територією, пішли напівмоменти, стандарти і далі вже гра була під нашим контролем.

Взагалі, мені сподобалося, як суперник пресингував, і у другому таймі «Дніпро-1» може два рази і дійшов до наших воріт, і один небезпечний момент був, коли воротар нас виручив на 90-й хвилині. Але, в цілому, наш пресинг у грі вдавався, і  з під нього супернику не так просто і вийти.

Випустив Смирного, який давно не грав, бо хотів його підтримати, але у таких матчах важко входити у гру, тому і заміни в цілому були обережними. Повторюся, що мені сподобалося, як наша команда сьогодні пресингувала і це при незвичній схемі 3-4-3.

Пресслужба СК «Дніпро-1»