Захисник молодіжного складу СК «Дніпро-1» Сергій Заєць прокоментував підсумки переможного гостьового поєдинку проти ПФК «Львів» (2:1):

– Дуже важлива для нас перемога. У минулому матчі ми поступилися «Десні», хоча гра проходила під нашим контролем і ми створили багато моментів, які не реалізували, тому осад був дуже сильним після того матчу. У зв’язку з цим, нам сьогодні дуже потрібні були три очки. Команда добре налаштувалася на боротьбу і показала на полі, що ми вміємо.

– Сьогодні команда повністю контролювала гру, тим більше після вилучення у суперника, і здавалося, що нічого не завадить довести матч до впевненої перемоги, але насправді все вийшло інакше…

– Так, у першому таймі ми контролювали події на полі, як і більшу частину другої половини гри, проте вилучення зіграло з нами злий жарт – після нього ми трошки розслабилися, а львів’яни навпаки почали набирати оберти. Через це ми почали трохи нервувати, помилятися, але нічого страшного: ми встояли і втримали перемогу, а це головне.

– Після пропущеного м’яча було помітно, що нервовість збільшилась. При цьому вже не вперше, після голу у власні ворота команда не може одразу включитися у гру.

– Дійсно, поки що ми емоційно не можемо впоратися із пропущеними голами. Коли нам забивають, то команда якось одразу впадає морально. Але сьогодні ми все ж таки зуміли вистояти до кінця: зібралися після пропущеного голу, налагодили гру і показали потрібний результат.

– Останні матчі показують, що у команди по змісту гри є серйозний прогрес. В цьому плані, як розглядаєте наступний матч проти «Динамо»?

– З великим оптимізмом дивимося на майбутнє протистояння з киянами. Ми бачили їх ігри, а це той суперник, який дозволяє грати у свій футбол. І вважаю, що рівень нашої гри досить достойний навіть на тлі такого суперника, як «Динамо». З ними ми цілком можемо грати першим номером, тим більше на власному полі. Впевнений, що ми покажемо свій справжній рівень у цьому матчі.

Пресслужба СК «Дніпро-1»