Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко прокоментував гру проти «Маріуполя»:

– Прикро програвати. Вважаю, що в нас були хороші моментишмоменти і могли розраховувати мінімум на нічию. У суперника також були моменти, і гадаю, нічиєю були б задоволені обидві команди. Але удар Федорчука вирішив долю матчу. Дуже прикро програвати наприкінці гри.

– Після перерви ви стали краще грати. Була чоловіча розмова з тренером у роздягальні?

– У першому таймі ми не одразу розібралися, адже суперник грав у три захисники та, можна сказати, у три форварди. Весь час віддавали передачі за спини. Але коли ми опустили трохи нижче лінію оборони, стало менше проблем, тому що у першому таймі усі проблеми виникали після довгих передач уперед. Не можу сказати, що їх було дуже багато, але все виникало дуже просто. Тренери внесли корективи, і нам стало легше грати. Був момент у Коркішко, ще моменти були та було багато передумов для моментів. Прикро програвати, адже могла би бути хоча б нічия. Але це футбол, і будемо намагатись набирати очки у наступних матчах.

– Через травми були змушені провести дві заміни. Чи можна сказати, що це стало одним з вирішальних факторів?

– Звичайно, ми втратили дві заміни, якими можна було б підсилити гру в атаці. Це вплинуло на те, що у тренерів стало менше можливості щось змінити у грі, перш за все, в атаці. Але посилатись лише на це неможна.

– Чого не вистачає команді на виїзді?

– Важко сказати. Ми хочемо бути вище, але поки наше місце є таким. Треба забивати, щоб заробляти очки. Ми не забили. Сподіваюсь, що це відбудеться у наступних матчах.

Пресслужба СК Дніпро-1