Капітан спортклубівців Сергій Кравченко через травму не зумів взяти участь у кубковому матчі проти «Інгульця», але підвів підсумки поєдинку для клубної пресслужби:

– Полоса зараз у нас погана, але опускати руки ні в якому разі не можна. Саме у такий момент і проявляється наша команда, її характер, наша згуртованість, усі ці розмови про те, що ми єдина родина. Коли все добре і команда перемагає, то це, в принципі, і не потрібно, а от зараз усе це повинно проявитися. Важка ситуація, але однозначно треба підтримувати один одного, вірити, працювати дуже сильно, і я переконаний, що ця полоса скоро скінчиться. Дуже важко. Навіть не пам’ятаю, коли таке було – серія з п’яти поразок. Усі засмучені, проте це – футбол. Не можу сказати, що була погана гра, ми перегравали суперника, однак повторюся, це – футбол, і треба всім разом згуртуватися і довести, що ми команда і чогось варті.

– Чого, на твій погляд, зараз не вистачає команді?

– Зараз, однозначно, не вистачає впевненості у собі, у власних силах. І тут нічого дивного, адже яка впевненість буде після п’яти поразок? Але треба знаходити резерви, характер і тільки через роботу, а іншого шляху ні у футболі, ні у житті немає, виходити з цієї ситуації. Головне – це впевненість. Я переконаний, що у нас відмінні футболісти, хороша команда, чудові тренери, і усі разом ми повинні повернути цю впевненість. А вона повернеться тільки у разі перемог.

Пресслужба СК «Дніпро-1»