Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував підсумки спарингу його команди проти «Дніпра-1»:

-Якщо брати весь матч загалом, то треба розуміти, що у першому таймі  склад «Дніпра-1» був більш наближений до традиційного стартового, як, до речі, і у нас. Тому до перерви нам було достатньо важко, і тут, у першу чергу, давалася взнаки різна фізична підготовка, оскільки дніпряни вже провели два матчі в УПЛ, а ми тільки чекаємо на рестарт чемпіонату у Першій лізі. Спортклубівці виглядали швидше і мобільніше, але нічого – наші хлопці витерпіли і впоралися із цим тиском. Я не можу сказати, що у першому таймі біля наших воріт було багато моментів, але перевага явна була на боці «Дніпра-1» – і територіальна, і з м’ячем робота на швидкості у них була на більш високому рівні.

Щодо наших клубних справ, то у в Петровому зараз повний позитив. Усі радіють, що наш чемпіонат відновиться вже за тиждень. Ми довго на це чекали, хоча все і було затягнуто, але коли хлопці дізналися про остаточне рішення УАФ, то усі були на дуже емоційному піднесенні, тому що футболісти повинні грати у футбол! Ми усі почали дещо киснути у цьому тренувальному середовищі, тому сподіваємося, що до рестарту чемпіонату ніхто не захворіє і усі команди будуть живі-здорові.  Звичайно, чекаємо на цікаву боротьбу, адже зараз, мабуть, наша Перша ліга одна з кращих за увесь час, і коли між восьма командами різниця у кілька очок, то очікується дуже цікавий фініш у турнірі. Нехай переможе сильніший.

-Тиждень тому в Петрове приїхали ветерани ФК «Дніпро» і той матч закінчився з рахунком 6:6. З ветеранами було складніше грати (посміхаємося)?

– Знаєте, за весь час існування у Петровому команди, такі славетні футболісти до нас ще не приїжджали.   Ми були дуже раді тому, що ветерани «Дніпра» нас відвідали і підтримали, і, до речі, одразу після цього УАФ і ПФЛ прийняли рішення щодо продовження чемпіонату Першої ліги. Нам дійсно, дуже приємно було бачити таких футболістів – чемпіонів Радянського Союзу. Зараз багато хто з молодих футболістів вже не знає, що така країна була, але такі люди – чемпіони і володарі Кубка СРСР, Олімпійські чемпіони Євген Яровенко і Олексій Чередник… Ми настільки все це емоційно сприйняли, так що велика їм подяка, дай Бог їм здоров’я, і нехай вони ще до нас приїжджають. Ми їх знову запросили, але вже на новий стадіон.

– Після того, як «Інгулець» вибив «Дніпро-1» з розіграшу Кубка України, президент вашого клубу сказав, що для таких перемог над дніпрянами у нього особливі преміальні. Перемоги над спортклубівцями у товариських матчах також мають значення для Олександра Поворознюка?

– У нас стимулювання на контрольні матчі ніякого немає, а  з клубом «Дніпро-1» вже давно склалися тісні теплі стосунки. Ми давно один одного знаємо, і завжди у нас хороші, яскраві матчі між собою проходять. Так і повинно бути: дружити за полем, а на полі хто сильніший, той і перемагає. Надіємося вже побачитись у наступному сезоні в УПЛ. Ми це говорили ще після кубкового матчу – чекайте нас у Прем’єр-лізі, ми скоро до вас туди прийдемо.

Пресслужба СК «Дніпро-1»