Захисник СК «Дніпро-1» Сергій Логінов поспілкувався із пресою на відкритому тренуванні команди перед грою проти «Шахтаря»:

– Сергій, позаду гра проти «Динамо», попереду матч проти «Шахтаря». З якими думками підходиш до протистояння із лідером чемпіонату?
– У нас якраз зараз буде теоретичне заняття, так що будемо готуватися до гри з точки зору тактики. У будь-якому разі ми будемо виходити на поєдинок з однією метою – здобути у матчі очки.
– За своїм стилем «Шахтар» кардинально відрізняється від «Динамо».
– Так, звичайно відрізняється, тому зараз у нас будуть відповідні корегування у грі. Якраз на теоретичному занятті нам тренерський штаб і розповість, як саме діяти проти гірників.
– Дніпряни гідно протистояли «Динамо». Немає вже такого побоювання і хвилювання перед матчем із «Шахтарем»?
– Для нас це не сюрприз, адже ми знали, що вміємо грати у футбол. Другий тайм матчу проти «Динамо» ми сміливо можемо занести собі в актив, і саме ця гра, і контроль м’яча, який був у той час, позитивно нас налаштовують на матч проти «Шахтаря».
– Вчора відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, за підсумками якого дніпрянам дістався «Інгулець». Як оціниш це жеребкування і кого взагалі бажав побачити у суперниках?
– Відверто кажучи, взагалі не забивав цим собі голову, хто саме нам дістанеться в Кубку країни. Дістався «Інгулець» – нічого страшного, будемо грати проти нього.
– За останній час цей суперник ще не набрид?
– На зборах ми вже не так часто і зустрічаємося, як раніше, тож згадаємо минулі матчі у Першій лізі і зіграємо ще раз.

Пресслужба СК «Дніпро-1»