Віце-капітан спортклубівців Сергій Логінов відповів на питання журналістів на відкритому тренуванні команди напередодні гостьового матчу проти ФК «Маріуполь»:

– Сергій, як команда готується до гри у Маріуполі?
– Ми дуже плідно готуємося до цього матчу, відпрацьовуючи усі нюанси на тренуваннях, як саме ми повинні діяти проти маріупольців. Це все ми робимо і на тактичних заняттях.
– Що скажеш взагалі про суперника?
– У них доволі непогана гра. Їм подобається грати у сучасний футбол, контролюючи м’яч. Вважаю, що цей матч буде цікавим.
– Не так давно ви грали проти «Маріуполя» контрольний матч у Придніпровську. Чи є після цієї гри якісь думки про суперника або там все ж таки діяв експериментальний склад?
– В контрольному матчі і ми, і «Маріуполь» переслідували власні цілі. В тому матчі суперник надавав більше можливостей зіграти тим, хто отримує не так багато ігрового часу в офіційних поєдинках, адже у них було багато відсутніх збірників. Але у них є власна структура гри, від якої маріупольці не відходили навіть у товариському матчі. І тоді вони намагалися контролювати м’яч, не бити його просто так вперед, а діяли через короткі та середні передачі.
– У суперника в нападі діють молоді, швидкі виконавці. Що дніпряни можуть цьому протипоставити, тим більш у гостьовому поєдинку?
– Проти швидких гравців треба діяти більш щільно, тож тут немає нічого нового.

Пресслужба СК «Дніпро-1»