Захисник дніпрян Сергій Логінов відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти «Карпат»:

-Сергій, перше запитання: як самопочуття? Все ж таки у грі було багато жорсткої боротьби, і тобі лікарі надавали допомогу.
– Відчуваю себе добре. Головне, що сьогодні перемогли і нарешті зіграли на нуль у захисті.
– Що сьогодні було найскладнішим?
– Складно відокремити якийсь один момент. Важко було після матчу в Олександрії зібратися і показати якісну гру. Я вважаю, що сьогодні ми показали якісний футбол, і завдяки цьому ми і перемогли.
– Попереду у команди дуже важкий відрізок: «Агробізнес», «Динамо», «Шахтар». Вистачить команді сил?
– Такий вже у нас календар, і ми до цього готувалися. Наступного дня після матчу з «Карпатами» у нас відновлення, а далі будемо готуватися до подальших матчів.
– Команда традиційно буде ставити перед собою серйозні завдання у Кубку України? Або, враховуючи, що попереду ще і матч проти «Динамо», то команда більше буде думками про гру у чемпіонаті?
– Ні, у будь-якому разі ми не будемо їхати у Волочиськ відбувати номер, або берегти сили і грати другим складом. Ми будемо грати на перемогу, адже хочемо пройти далі у Кубку України. Тим більш, що ми у минулі два сезони виходили у півфінал Кубка, і, як професійні футболісти, ставимо перед собою тільки максимальні цілі, і тепер знову хочеться пройти як можна далі в цьому турнірі.

Пресслужба СК «Дніпро-1»